18pcs Dentare cu Diamant de slefuire Roată Disc de Ferăstrău Rotativ Instrument 10buc Coadă Mandrină+1 buc 60 de găuri Bur Bloc

69.00lei

Adauga la lista dorintelor

Igiena Orala

Descriere produs


1. Vânzător de încredere: Satisfactia Clientului este prioritatea noastră.

2. Produse: de Înaltă calitate,Fabrica Direct,cel mai Mic Preț .

3. Transport: Toate bunurile vor trece prin control de calitate înainte de expediere și profesional ambalate cu mare grijă pentru a asigura o livrare în condiții de siguranță, care va fi zero deteriorat în timpul de livrare

4. Dacă adăugați nostru magazin la magazin listă ,vă vom trimite un cadou gratuit, împreună cu produsele pe care le cumpara.

5. Vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru toți semenii noștri cumpărători,Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne lăsați un 5 star pozitiv feedback-ul, vă mulțumesc foarte mult.

6. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.noi va oferi pre-vânzări și post-vânzare service tot timpul. sa te bucuri de cumparaturi!

Element Descriere

100%Nou și de Înaltă Calitate

Aceste mandrine sunt crestate cu un 3/32" - 2.35 mm coadă. Acestea sunt concepute pentru a fi utilizate pe rotative piese de mână.

Aceste mandrine sunt foarte populare și utilizate pe scară largă în crearea de Bijuterii, prelucrarea Lemnului & Sculptură în Lemn, Lapidar Aplicații, Hobby & Craft, în Laboratoarele Dentare și de Modelul de Decizie.

100% de brand nou și de înaltă calitate

Acestea sunt special concepute pentru piese ceramice, utilizate în principal pentru dinte din portelan suprafață/coroana dintelui/dintilor slot/conectarea puncte și marginea pieselor fine de finisare și lustruire

PMR: de 8.000 - 15.000 de

18Pcs jante +10buc shanks+1 buc HP Rotund Intepaturilor de Bloc

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Numărul De Model 16041122
Dimensiune Moderate
Nume De Brand ZUCZUG
Ingredient Lustruire Wheel Disc De Ferăstrău Instrument Rotativ
NET WT 260g
Tip De Element Albirea Dintilor

Produse similare