2017 Metalice Lycra Guler Cu Maneci Lungi Salopeta Rosu Pentru Adulti O Bucată Umedă Uite Picior Mock Neck Strălucitoare Dans Catsuit Zip Înapoi

108.96lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


2017 Metalice Lycra Guler cu Maneci Lungi Salopeta Rosu pentru Adulti O Bucată Umedă Uite Picior Mock Neck Strălucitoare Dans Catsuit Zip Înapoi Gen: Femei Speciale de Utilizare: Costume Material: Metalic Lycra Speciale de Utilizare: Costume Gen: Femei Componente: Salopete & Salopetă Material: Metalic Strălucitor Salopeta de Caractere: Picior Zentai Costum Nu Hood Sursa: Lucios Metalic, Guler Salopeta pentru femei Element: Metalic Femei Una Bucata Etrier Salopeta/Body/Catsuit Nume: Gri Spandex, Lycra Salopeta Catsuit pentru Femei Gât: Guler/Mock Neck Catsuits Spate cu Fermoar Stil: Maneca lunga, Guler pe Gât Catsuit Gri Clubwear 1Cos distractiv magazin de magazin de Produse Specifition

1):Material: Nylon, lycra spandex amestec tesatura moale! confortabil se potrivesc.

2):Guler Gât Stil,capacul de la gat pana la picioare,cele mai bune imbracaminte/salopeta/performanță.

3):Unisex Design pentru femei si barbati salopeta withiout capota,cu picioarele și mâinile.

4):S,M,L,XL,XXL,XXXL sau Personalizate Dimensiune corp plin zentai salopeta sau Adult&Copii dimensiune.

5):Ocazie: Halloween Costum Cosplay,Spectacol de teatru ,Toată Seara și Partid Rochie de Până Salopeta etc.

6):Dacă ridicata(mai mult de 5 bucăți,se amestecă dimensiunea și culorile sunt ok,pret au reducere mare),Poate obține reducere de pret si transport gratuit DHL.

7)Aceasta salopeta hoodless,dacă aveți nevoie de alte costum (cum ar fi pe deplin organismul nu orice expunere,cu gluga,masca,costum complet corpul cu fața deschisă ,magazinul nostru vinde toate stilurile ,vă rugăm să contactați-mă direct)

Negru Salopeta este confectionata din Lycra Spandex,care este bun la intindere,fara gluga,există un fermoar în spate pentru a face să vă poarte în sau în afara de a exercita sau de performanță.

Dimensiunea Diagramă

Descriere A Calității

Croitor-a Făcut o Descriere Dacă doriți servicii personalizate, vă rugăm să alegeți "Tailor Made" și de a oferi corpului tau măsurători inclusiv: GEN / ÎNĂLȚIME / GREUTATE / PIEPT / TALIE / ȘOLD pe următoarele cerințe indicate în metoda de Măsurare.

Cum se măsoară?

Feedback-ul 1. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv și 5 stele. Suntem mai mult decât fericiți să vă dea $3 Cupon spre următoarea ordine ca un client de curtoazie. 2. Dacă aveți orice probleme sau neplăceri cu noastre produse sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a părăsi un feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele tale și te face fericit pentru că știm că cuvântul-de-gura este cea mai buna reclama.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 2cm x 1cm x 1cm (0.79in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Gen Femei
Utilizare Specială Costume
Material Lycra
Dimensiune S, M, L, XL, XXL

Produse similare