Personalizate Foto Baby Design, Copil De Dus Autocolante Favoruri, Copil De Dus Etichete, Copilul Kraft Autocolante, Sărbătoare Ziua De Nastere Cadou

58.94lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Vrei pentru a personaliza acest design mai departe? Mi e-mail și vom crea o eticheta care ti se potriveste cel mai bine. Vă rugăm să oferim o imagine bună, atunci când plasați comanda. Alegerea unei culori pentru a decora imaginea ta, ar fi dedicat pentru petrecerea ta tema. Perfect pentru Copilul favoruri, decor, plic sigilii, save-the-date și mai mult. Pentru borcane mason, în general nostru 3,5 cm se va potrivi pe capacul de normal borcan cu gura - 3cm se va potrivi cu gura largă borcane ~măsurați întotdeauna borcane în primul rând pentru a fi sigur! Pentru Pupici, s-20mm, pls alegerea mărimea potrivită pentru potrivește. Înainte de a imprima stiker, vă vom trimite fișierul de proiectare pentru a confirma primul rând,și vă rugăm să acorde o atenție la 24 de ore, multe mulțumiri.

Întrebări despre Autocolante si Etichete 1.Confirma design-ul înainte de imprimare După ce ați plasat comanda,va vom trimite fișierul de proiectare în 12 ore,pentru a se asigura că cumpărătorii ar putea primi coletul cât mai curând posibil, vă rugăm să verificați-l la timp, sau autocolante va fi trimis direct . 2. Este tot un fel de caractere sau litere sunt disponibile ? Da, este. Toate limba personajele sunt acceptabile. 3. Aș putea trimite logo-ul de-ale mele? Da, vă Rugăm să ne arată logo-ul dvs. înainte de a plasat comanda pentru uneori, unele dintre logo-ul sunt disponibile. Multumesc. 4. Cum de a trimite textul la vânzător? Acolo va avea un chenar pentru tine de a lăsa textul care aveți nevoie atunci când ai plasat comanda. Dar s-ar putea doar să tastați în limba engleză Caracter. Dacă aveți nevoie de alte Scrisori vă rugăm să faceți clic pentru mesaje noi ai nevoie de text. Vă rugăm să vă asigurați textul lasă-ne este corectă. 5.Ai putea imprima același design ca tag-uri? Da.Dacă ai nevoie de tag-uri, vă rugăm să trimiteți ordinul întâi, dar nu-l plătească, și să ne contactați pentru a modifica prețul, acesta va costa mai mult de $1. Multumesc. 6.Despre dimensiunea Când ai de ales dimensiunea, pls ia în considerare proiectarea scrisoare, dacă design-ul au multe scrisori, și-ai ales cu diametrul de 20 mm sau 28 mm, scrisoarea ar fi arata foarte mică. multumesc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Ocazie petrecere de ziua
Evenimente Si De Petrecere Tip De Element Tort Și Cookie Cutie
culoare 35mm, 50mm, 70mm, 28mm, 20mm
Material Carton
Numărul De Model Nici unul
Model Nici unul

Produse similare