De înaltă Calitate în aer liber din Piele Pantofi pentru Bărbați Respirabil Drumeții Pantofi de sex masculin Alpinism, Trekking om de Sport Mocasini de călătorie Adidași

148.89lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Calitate inalta Exterior din Piele Barbati Pantofi de sex masculin Alpinism, Trekking Respirabil Cizme Sport Mocasini barbat Adidasi

NOTĂ: Nu include cutie de pantofi

Cum de a alege dimensiunea corectă:

1: dimensiunea Noastră nu este standard, NE-a dimensiune, și este egală cu fot lungime!

2: Măsura lungimea piciorului de acest fel !!!

Fii atent:

1. Pentru calculator / telefon mobil ecran de culoare pot fi diferite, permițând, astfel, culoarea este un pic diferit.

2. Pentru măsurarea haine, țara este diferit, astfel încât în 2-8 cm. Eroarea este normal.

Puteți\'t lăsa această scuză pentru a solicita o rambursare. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Despre Plata:

Acceptam Alipay, Card de Credit, West Union, TT, Transfer Bancar, Portofel QIWI, WebMoney , Boleto, Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda

Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Dacă întâmpinați probleme în plată, poate îndrepta Consultativ, personalul de serviciu va urmări.

Cumpărătorul plătește tutorial, după cum urmează: help.Vilatudor.ro/payment_method.html

Despre Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport, dacă este cazul. Ne va livra articolele în termen de 10 zile lucrătoare de la plata. De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală. Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.Nu garantam livrarea curent cu toate transferurile internaționale din cauza diferențelor în vamă timp de compensare în diferite țări, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate celelalte taxe vamale, taxe de brokeraj, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Tara

Timpul de livrare(China Post Air mail)

Zile lucrătoare (Nu\\'t Include)

America De Nord /Europa De Vest

10~30 de zile

Europa De Est

10~35 de zile

Australia

10~30 de zile

Asia Centrală

15~45 de zile

America De Sud

15~50 de zile

Est-Asiatice

10~35 de zile

Altele

20~60 de zile

Noastre De Transport Maritim:

1. Cele mai multe dintre comenzile noastre sunt transport gratuit prin China Post Air Mail. Dar, uneori, pls ne permite de a schimba la alte curieri în funcție de situația reală. Dacă doriți să utilizați EMS,DHL,UPS,Fedex,TNT sau altele vom verifica taxa de transport maritim pentru tine.

2. În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free, ne va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică. Această valoare mai mică nu reflectă prețul total plătit. Toate taxe la import sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Garanție:

Oferim special după-servicii post-vânzare: 7 zile se întoarce fără nici un motiv și de 15 zile de înlocuire gratuită. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, puteți solicita pentru a se întoarce în termen de 7 zile de la primirea produsului sau înlocuirea gratuită, în termen de 15 zile de la primirea produsului. Tu ar trebui să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Dimensiunea sau se Potrivesc Probleme:

Dimensiunile sunt ilustrate cu masuratori specifice în specificațiile detaliate. Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comanda. În mod normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt de aproximativ 2cm-8cm în măsurare.

Culoare Nepotrivire:

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că elementul a primit în culoare greșită, o buna comunicare sunt foarte apreciate.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Feedback-ul negativ, fără a comunicațiilor în primul rând va duce la suspendarea de servicii post-vânzare. Vom face noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Contactati-ne

Biroul nostru de ore sunt :

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Pereche
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.85kg (1.87lb.)
Dimensiunea Pantof 7, 7.5, 8, 8.5, 9
piele Piele De Porc
Nume De Brand ESDY
pantofi din piele naturală Respirabil
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Nivelul De Practică Incepator
pantofi de călătorie Adidasi
Material De Sus Piele Naturala
Caracteristici Respirabil Cizme Sport Mocasini
Numărul De Model LMQ-5842
Material De Talpa Cauciuc
Caracteristică Respirabil
Numele Departamentului Adult
Data De Lansare Fall2016
Branț Material Cauciuc
Pantof Sport Tip Drumeții Pantofi
39-43 dimensiune călătorie Adidași
Materiale De Captuseala Tesatura De Bumbac
Cauciuc Unic gri kaki albastru de cafea
Lățimea Sabotului Mediu(B,M)
Tip De Închidere Banda elastica
Gen Bărbați

Produse similare