CURTEA Patru Poli Cort de Joaca Pentru Copii Culoare Solidă Copii Corturi pentru Copii Tipi Cort Cort Indian

161.08lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

Dragi prieteni, bine ati venit Gaga magazin! Aici vom introduce mai multe detalii despre acest copii joc cort pentru tine! :)

-Această greutate de Lumină și portabil castel vine cu o culoare de potrivire cutie de transport mai convenabil pentru depozitare și transport.

-Înființat în câteva minute. Nu sunt necesare instrumente pentru asamblare.

-Acesta dispune de o rola tesatura de sus în jos usa pentru acces ușor și două ferestre permite fluxul de aer și de vizibilitate.

-Decorative, imprimare pe laturile face copii încântați când juca în interior.

-Cel mai bun cadou pentru mica ta prinț.

Vă rugăm atenție: Atenție: Pentru volum de PE bile este foarte mare, este incomod pentru livrare. Astfel încât pachetele de copii cort nu sunt incluse pe bile. Vă rugăm să amabilitate înțeleg asta.

1, Dacă nu ați primit pachetul, după o lună, vă rugăm să verificați informațiile de urmărire în primul rând și să ne contactați în legătură cu probleme, în cazul în care pachetul a pierdut în tranzit, vom retrimite din nou sau de a returna banii înapoi.

2, Dacă ați primit o rupt pachetului, vă rugăm să ne contactați și trimite imaginea, vom emite o rambursare sau retrimite, te rog nu deschide un litigiu înainte de a ne contacta.

3, Dacă nu vă place ceea ce ai comandat, am accepta să se întoarcă în termen de 7 zile după ce ați primit pachetul. Dar trebuie să plătească pentru costurile de returnare.

Dacă aveți orice întrebări de produse și servicii post-vânzare, sau reclamații, vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a-ți feedback-ul negativ și dispute, vom face tot posibilul să-l rezolve pentru tine.

1, Comenzi sub 100 de dolari vom alege China Post Air Mail, Ordinele de peste $100, de Obicei, vom alege DHL, Fedex, TNT, UPS, Aramex patru metoda de transport maritim, uneori, o metoda de transport maritim va fi întârziere, așa că vom trece la alte metoda de transport maritim.

2, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Rusia client nevoie de numele complet, multumesc.

3, Dacă acesta nu a putut nave pentru țara dumneavoastră, sau costul de transport maritim este foarte mare, vă rugăm să ne contactați în legătură cu o problemă de transport maritim.

1, după ce a primit pachetul, vă rugăm să ne spuneți ce părere aveți despre serviciul nostru, și vă rugăm să ne dea un 5 star feedback, care ne va ajuta foarte mult în activitatea noastră.

2, Dacă nu sunteți mulțumit sau aveți orice nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați a trimite un mesaj sau e-mail, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele tale. Satisfăcătoare dvs. este succesul nostru.

Vă rugăm să ne anunțați înainte de a decide de a da un feedback negativ!

OBSERVAȚIE: PRODUSELE SI TRANSPORT GRATUIT PRODUSE PRETUL NU INCLUDE TAXELE DE IMPORT, CLIENȚII TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ IMPORTUL TA XES PENTRU ȚARA DUMNEAVOASTRĂ PERSONALIZAT DIN PARTEA TA! Întrebări și cerințe cu privire copiii se joacă cort vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa noastră de servicii! Vă mulțumesc! :)

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.7kg (1.54lb.)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 10cm x 10cm (15.75in x 3.94in x 3.94in)
Numărul De Model KTH49 Copiii se joacă cort
calitate Calitate de Top pentru copii joaca cort
Cerere copiii se joacă cort
Avertizare Vă rugăm să păstrați copii cort departe de foc
atenție PE bile nu sunt incluse
Model casute pentru copii
Caracteristici Moale,Sport,Pliabil
Nume De Brand curte
culoare Orange
Cort stil casute pentru copii
Material Poliester
Vârsta aranja Copii și copii playhouse
Dimensiune 90*90*150 cm kids tent
design cort pentru copii
starea Complet nou copil cort
Numele cort copii
Tip Cort
Intervalul De Vârstă 2-4 Ani,< 3 ani,0-12 Luni 13-24 Luni,5-7 Ani

Produse similare