Solid Albastru Classic Bikini de Costume de baie Femei de Vară pe Plajă Bikini Sexy Femeie Costum de Baie de Culoare mai Multe Costume de baie 1667

47.96lei

Adauga la lista dorintelor

Înot

Descriere produs


~ Comanda de la mobile APP, bucurați-vă de un discount mai mare. ~ - Mândriți-vă cu corp criminal în acest drăguț string bikini. Top Bikini oferă reglabile, cupe triunghi, ștreangul de legături, și o închidere spate cravată care te face sexy,un pc set. Top fără tampoane. (Top au pad-uri slot. Din cauza unor astfel de client pad-uri, un client nu tampoane. Deci, dacă doriți pad-uri. Vă rugăm să lăsați un mesaj "cu pad-uri" atunci când plasați comanda. Sau ne default nu trimite cu pad-uri. Vă rog să observați acest lucru. :) - A lega Partea Scrunch Butt Bikini jos, cadă cu stil,pentru a arăta feminin carisma perfect, sexy și flitering triunghi bikini de sus și de jos tanga este potrivit pentru îmbrăcăminte de plajă,pool party,club de noapte uzura,design perfect pentru orice fată/femeie. - Culoare: solid negru / alb/Fucsia/Roșu/Verde/Galben/Albastru/Aur/Floral - Acest bikini sexy este fabricat de înaltă calitate din Nylon/Spandex (moale și elastic),calitatea este garantata . - Masina de SPALAT SFATURI: atunci Când vă spălați acest bikini sexy,vă rugăm să-l trateze cu blândețe.Mână Spală Ușor. Nici Un Înălbitor.Linie Uscat. - Dimensiune: Unul mărime, Se potriveste S-XL marimea Corpului, a-C matern foarte Bun Dimensiuni: - cupe de Top pentru A/B/C sân. Cupe de ridicat: 19-22cm, lat: 23-27cm. - Umăr Șir:55cm/buc,total 2 buc. Sub sân Șir:130cm. Cravată - Partea de jos Bikini este de 24-30cm larg în față, 16cm-20cm lat în spate. - Partea de jos Bikini string:55cm/pc.Total 4 buc.

Rocomend corp marime: S, M, L, XL, A/B/C sân

~ Pentru imprimare iterm, din cauza tesatura este neregulat priting. Deci, de fiecare bikini este doar o parte din imprimare, fiecare bikini poate mai mult sau mai putin cum arata "altfel"~.

Negru

Aur

Roșu

Coral

Alb

Fuchsia

Verde

Galben

Rose Red

Touquoise

Utilizare ușoară detergent de vase lichid pe galon de apă rece și se înmoaie bine costumul pentru trei minute. Nu permit costum la macerat peste noapte, deoarece acest lucru poate provoca anumite culori să sângereze și a alerga. Framanta usor de a lucra cu spuma pe întreaga suprafață. Se clătește bine și se îndepărtează excesul de apă, fără stoarcerea. Picurare uscat în lumina directă a soarelui. Nu uscătoare, te rog.

- Transport gratuit prin Epacket pentru NOI, Rusia, Ucraina, Noua Zeelandă

- Transportul gratuit prin China Post Aer Înregistrat Mail pentru cele mai multe alte țări.

- Unele tari care nu într-transport gratuit lista va fi taxat rata de transport maritim. Acesta va apărea rata de transport maritim automat la plasarea comenzii.

- Vom livra comanda în jurul valorii de 1-7 zile după ordinul de plată este primit în Gaj.

- Am expediat doar la adresa pe care a oferit în ordine. Înainte de a vă plăti pentru, vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Dacă doriți să schimbați adresa de livrare, vă rugăm să ne contactați pentru anularea comenzii, și înlocuiți comanda din nou.

- Noi nu suntem responsabili pentru nici o întârziere pentru Vacanțe în China sau în țara dumneavoastră, pentru proceduri vamale, sau dezastre naturale.

- Personalizate/Taxe de Import: Daca se intampla orice taxe, impozite sau TVA(dacă există) s-a întâmplat importate în țară,acesta va fi suportat de către clienți. Nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

- Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc.) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

Când ai primit coletul, dacă orice problemă s-a întâmplat cu bunurile, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi nagative feedback-ul pe magazinul nostru. ACEST LUCRU ESTE FOARTE IMPORTANT . Ne-ar fi foarte cooperat pentru a rezolva problema pentru clientul nostru în termen de 24 de ore. Credem că problema poate fi rezolvat între comunicarea. ^_^

Q1: Ce dimensiune ar trebui să Aleg?

A: vă Rugăm să urmați dimensiunea noastră de breaslă, în primul rând măsura corpul tau pentru dimensiune bust, talie și șold dimensiune.După aceea alege o dimensiune similară în dimensiunea noastră masă.

Q2:de Ce cineva a spus că este mai mare, cineva a spus că este mic de feedback-ul?

A:Avem clienti din toate colturile lumii. Diferite persoane au diferite forma corpului ,astfel încât comentariu personal poate subiective. Doar urmați dimensiunea noastră de breaslă, atunci ar fi nici o problemă de a alege o dimensiune adecvată.

T3:Când veți expedia coletul?

A: Ne va livra în termen de 1-7working zile după ce plata este primită în Escrow. Și, în mod normal, puteți urmări după 1-10 zile după ce am expediat-o.

Q4:Ce, uneori, parcela online statut opri?

China Post Airmail informații on-line nu este sincron cu tranport. Ei actualiza informațiile foarte mult lent și nu arată fiecare proces în detalii în timpul transmite pe internet.Doar pentru că serviciul lor nu este atât de perfect încă. Deci, dacă veți găsi că coletul informații nu update pentru mult timp pe internet. Vă rugăm să nu vă faceți griji, că este un lucru foarte normal. Coletul este pe drum spre tine. Tu nu trebuie să faci nimic, ci doar aștepta.

Q5: am anulat comanda ,de ce eu încă nu primi banii?

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Model Tip Solid
Sexy biquinis/plavky Costume de înot/Boarfe/Cossies/amatorii de Scăldat
Funcția Înot/Plajă/Sport/Piscină
Dimensiune Free Size
Talie Talie Joasa
Tip De Element Set De Bikini
Suport Tip sârmă gratuit
Cu Pad No
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Gen Femei
Strappy Biquini Set Solid Negru/Coral/Rosu/Verde/Rosu/Galben/Alb/Albastru/Auriu/Violet Biquini
Material De Înaltă Calitate Nylon Lycra
Numărul De Model SHERRYLO Bikini
Vara Costume De Baie Femei Costume de baie
feature1 Șir De Înot
Femeile înalte Două piese Separă Bikiny Nou stil lady Beachwear
Nume De Brand SHERRYLO
Stil Culoare solidă de Costume de baie pentru Femei
feature2 bikini tanga jos

Produse similare