Elecrow M0 SD Bord pentru Arduino UNO Platforma SD Card de 32-bit Extensie Micro Controler de Proiecte DIY Kit

68.19lei

Adauga la lista dorintelor

Componente Active

Descriere produs


Elecrow Crowduino M0 SD Bord pentru Arduino UNO Proiecte de Micro-Controler Exigente Mare de Calcul DIY Kit Transport Gratuit

Descriere

Un simplu, dar puternic, 32-bit extensia de Arduino UNO platforma. Și noi de design acest Crowduino - M0-SD bord pentru tine. Acest consiliu, de asemenea, alimentat de la Atmel este SAMD21 MCU, cu un 32-bit ARM Cortex® M0 core. Puterea sa de Atmel bază oferă acest bordul unei modernizate flexibilitate și stimulează domeniul de aplicare de proiecte se poate gândi și de a face; mai mult decât atât, face M0 ideal instrument educațional pentru a învăța despre aplicație pe 32 de biți de dezvoltare. Cu noul Crowduino M0-SD bord, mai creative individuale vor avea potențialul de a crea cele mai imaginative și idei noi pentru dispozitive IoT, portabil tehnologii, de înaltă tehnologie de automatizare, wild robotică și alte nu sunt încă posibile aventuri în lumea de factorii de decizie. La Crowduino - M0-SD poate fi alimentat prin conexiune micro USB sau cu o sursă de alimentare externă. Sursa de alimentare este selectat automat. Și puteți să-l utilizați cu card SD pentru a salva mai multe date.

Caracteristici

Card SD pentru a salva mai multe date

Fiecare dintre cele 14 digitale i/o pini de pe M0 poate fi folosit ca intrare sau ieșire

La ATSAMD21G18 are 256 KB de memorie de program flash (cu 4 KB folosit pentru bootloader)

32 KB SRAM și până la 16KB de emulare a EEPROM

USB de Protecție la Supracurent

La Crowduino M0-SD poate fi programat cu software-ul Arduino

La SAMD21 susține, de asemenea, TWI și comunicare SPI

La Crowduino - M0-SD este ideal pentru proiecte exigente putere mare de calcul.

Caietul de sarcini

Microcontroler: ATSAMD21G18, 48pins LQFP

Arhitectura: ARM Cortex-M0+

Tensiune De Lucru: 3.3 V

Memorie Flash: 256 KB

SRAM: 32KB

Viteza de ceas: 48MHZ

Analog I/O Pini: 6+1ADC

DC Curent pe I/O Pins: 7mA

Tensiune de intrare: 5-15V

Digital I/O Pins: 20, cu 12 PWM și UART

PWM de Ieșire: 12

Consum de energie: 29mA

Lista de pachete

Crowduino M0 - SD x1

Manuale și techsupport:

https://www.elecrow.com/wiki/index.php?title=Crowduino_M0-SD

Despre Noi

Elecrow este un open hardware facilitarea companie cu sediul în Shenzhen, China. Beneficiind de cea mai mare piață electronică, fabricarea locale de putere și convenabil sistem logistic global, un număr mare de amuzant și interesant produse sunt create în fiecare zi. Vom integra resursele pentru a servi în noua eră a inovației.

Pentru a face dvs. de a face și de inovare mai ușor, noi oferim diverse platforme de dezvoltare, module, instrumente, componente electronice și alte hardware-ul open source.oferim, de asemenea, mai multe tipuri de servicii ,includ Fuziunea PCB service, Componenta Aprovizionarea cu servicii și PCB de Asamblare serviciu etc.

Nu contează dacă ești un curios student, un inginer calificat, sau un colecționar care iubește pentru a crea, nu va fi întotdeauna ceva pentru a satisface nevoile dvs. - și dacă nu există ,ne-ar plăcea să știu. vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.

Satisfactia Clientului

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele pentru a ne dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu un produs sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a vă oferi cel mai bun client servcies. Garanție Și Returnare

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client cele mai bune pe care le putem face.

Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.

Noi oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție. Elemente să fie înlocuit în prima lună sau menținute pentru primul an.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să contactați cu noi, și asigurați-vă că veți obține noastre (vânzătorului) adresă de retur

Plata

Acceptam plata prin Card de Credit, paypal sau oricum care Vilatudor.ro sprijină.

De transport maritim 1. Noi sprijinim world wide transport cu numărul de urmărire(Registered airmail) și expres(DHL/FEDEX/UPS/EMS).

2. Costul de transport maritim: faceți Clic pe "Livrare si plata" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare. Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.

3. Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.

Numele transportatorului Ora Estimată în Tranzit din China cu Destinația de Servicii de Urmărire 3-5 zile lucratoare www.dhl.com 3-5 zile lucratoare www.fedex.com 3-5 zile lucratoare www.ups.com 5-10 zile www.ems.com.cn 7-25 zile www.hongkongpost.com

4. Pentru Timpul de Procesare: Comenzile vor fi procesate în termen de 1-2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.

Suport tehnic suport Tehnic este de a ajuta sugera produse să cumpere și să se asigure că aceste produse sunt de lucru cum era de așteptat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 12cm x 8cm (5.91in x 4.72in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model ACM36620M
Temperatura De Operare Standard
Cerere calculator
sram 32KB
Tensiune De Alimentare 110-220v
Nume De Brand ELECROW
microcontroler ATSAMD21G18, 48pins LQFP
Rohs Plângere ROHS
Tensiune De Intrare 5-15V
Memorie Flash 256KB
Pachet SMD
Tensiune De Operare 3.3 v
Starea Noi
Disiparea De Putere Low
Tip Regulator De Tensiune
Articol Greutate 20g

Produse similare