Punk Barbati Mesh T Camasa Gotic Maneci Scurte Tee Camasi Transparente Topuri Casual De Vara Tricouri

75.94lei

Adauga la lista dorintelor

Topuri & Tricouri

Descriere produs


Fierbinte De Vânzare:

Detalii Produs

Guler Tip:O De Gât

Material:Bumbac, Spandex

Maneca: Maneca Scurta

Lungime:Regular

Stil:Fashion,Casual,stil gotic

Culoare:Negru

Marime:S,M,L,XL,2XL,3XL(cm)

Produsul Arata:

Plata: acceptam toate metodele de plată acceptate de Vilatudor.ro,cum ar fi card de credit,western union,transfer bancar, escrow, și așa mai departe.

Transport Termenii:

Serviciul implicit este E-pachete și China post air mail.

Noi, de obicei, nava element în termen de 3-5 zile de la plata 24 de ore de confirmare. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare. Serviciul implicit durează aproximativ 18-25 zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că acest serviciu nu poate fi urmărită. Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere. Se întoarce:

va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru toate taxele de transport pentru returnarea produselor.

Feedback-ul: experiența Dumneavoastră de cumpărături este foarte important pentru noi și afacerea noastră. Ne-ar dori să vă invit să lăsați feedback-ul pozitiv pe produsele și serviciile noastre. Este nevoie de doar un moment, și este o modalitate foarte bună de a helpothers face achiziții ca a ta! Dacă sunteți nemulțumit de orice aspect al ourservice, vă rugăm să ne contactați în primul rând astfel încât să putem încerca pentru a rezolva problema.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Cu glugă No
Guler O-Gât
Model Tip Solid
Gen Bărbați
Material Bumbac
Lungime maneca(cm) Scurt
Dimensiune S, M, L, XL, XXL, XXXL
Vânzare la Pachet No
Stil Casual
Tip De Element Topuri
Tesatura Tip Tricotate
Maneca Stil ingrediente obișnuite
Topuri De Tip Tees
Nume De Brand oulu

Produse similare