5D DIY Diamant Tablou goblen Seturi de scule cu Diamant Mozaic de Diamante Broderie Instrument Pen / Lipici / Tavă de Plastic, Seturi de lucru Manual

16.11lei

Adauga la lista dorintelor

Ac Arte & Meserii

Descriere produs


Stimate cumpărător, vă rugăm să rețineți înainte de a comanda:

1. Acest lucru este de 1 set de diamant instrumente de pictură, nu includ pensete.

2. Pachet: Am pachet set de instrument principal în pungă de plastic sau carton .

3. Trimiterea de Timp: Toate coletele vor fi trimise prin China Post Aer Înregistrat Mail în 3 zile lucrătoare după plata integrală. Colete la cele mai multe țări pot fi livrate în 15-60 de zile, iar unii mai tari in 60-90 de zile.

4. După - vânzare de Servicii: 1) Dacă instrumentele de care au lipsit sau deteriorat atunci când primiți coletul, va vom retrimite-le pentru tine. 2) în Cazul în care parcela pierdut, veți obține o rambursare completă . Deci, să fie fericit cu dvs. de cumpărături aici!

5. Feedback: atunci Când vă cumpărați produsele noastre, puteți cumpăra, de asemenea, serviciul nostru . Dacă există orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a apela un litigiu sau de a părăsi feedback negativ. Dacă sunteți mulțumit, vă rugăm să ne lăsați 5 Stele Feedback-uri Pozitive . Satisfactia dumneavoastra este urmărirea noastră pentru totdeauna.

Noi sincer vă doresc un fericit cumpărături în Noutatea Vieții :-) Nume: 5D DIY Diamant Tablou goblen Seturi de scule cu Diamant Mozaic de Diamante Broderie Instrument Pen / Lipici / Tavă de Plastic, Seturi de lucru Manual

Funcția: Diamant instrument de pictură seturi.

Stet conținut: pen / lipici/ tavă de plastic.

Notă: culoarea se poate schimba pentru diferite producătoare de mult. Dacă aveți nevoi speciale, vă rugăm să ne contactați înainte de a comanda. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

s

Efectuarea pașii de referință (vă Rugăm să ignorați penseta):

De ce ai alege D a m o n d pictura :

1. Noi folosim de înaltă calitate, pietre de diamant și precisă de imprimare cârpă , pentru a face pictura pare a fi mai elegant în textura cu stralucind luminozitate, sentiment mai puternic de stereophotograph și de lux, în picioare, pentru gust elegant pentru decorarea acasă!

2. Vom adăuga 20% mai multe diamante pentru fiecare sac de a face pentru posibilitatea de deficit problemă precum și unele circumstanțe neprevăzute, cum ar fi operarea greșeli în DIY.

3 . Vom selecta înaltă rezistență adeziv . Pietrele pot fi puternic adeziv pe pânză, și niciodată nu se estompeze după o lungă perioadă de timp.

4. Tehnica Profesionala, Atent Capodopera:

5. Preț redus cu servicii perfecte. Vom ajusta prețul în fiecare anumită perioadă de timp, să vă asigurați că puteți cumpăra de înaltă calitate diamant pictura cu preț mai mic . Atunci când vă cumpărați produsele noastre, puteți cumpăra, de asemenea, serviciile noastre:

1) în Cazul în care pietrele au lipsit sau pânză deteriorat atunci când primiți coletul, va vom retrimite-le pentru tine.

2) în Cazul în care parcela pierdut, veți obține o rambursare completă .

Deci, să fie fericit cu dvs. de cumpărături aici!

Gata pentru călătoria dumneavoastră de cumpărături aici, acum?!

Du-te! Merge!!!! Merge!!!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 5cm x 2cm (5.91in x 1.97in x 0.79in)
Tip De Unitate bucata
Cadru No
Ambalajul Extern pungă de hârtie
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Model Tip Cu dungi
Numărul de Culori 1-30
Utilizarea Instrumente
Forma Separat
Nume De Brand Noveltylife
Material Plastic
Forma de diamant Runda
Stil Modern
Zona Lipirea Parțială

Produse similare