FUWAYDA Wireless SONY CCD Auto retrovizoare Inversă Parcare CAMERA pentru TOYOTA SIENNA/SCION XB XD/URBAN CRUISER/AURIS/SIENNA HD

108.28lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Produse Recomandate

Acesta este magazinul nostru link-ul: ( )

Vă rugăm să Rețineți: De 2.4 GHz Wireless Module, nu este necesar pentru a rula Cablul Video în Mașină, mai puțin munca, Simplu de instalat !!!

WIRELESS SONY CCD MASINA din SPATE VEDERE aparat de FOTOGRAFIAT PENTRU TOYOTA AURIS 2006 - Prezent TOYOTA SIENNA 2010 - Prezent TOYOTA URBAN CRUISER 2009 - Prezent TOYOTA SCION XB 2007 - Prezent

TOYOTA SCION XD 2007 - Prezent

PLS rugăm să Ia Act ca de mai jos :

Pentru a fi în siguranță, vă rugăm să acorde o atenție la dimensiunea de imagine inainte de a cumpara. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți sigur.

Vă rugăm să asigurați-vă că produsul nostru este dimensiunea este aceeași cu masina ta modelului de înmatriculare lumina, pentru că nu poate fi o diferență mică chiar și pentru același stil de mașină, dar în altă țară.

Acest aparat foto va înlocui una dintre luminile numărului de înmatriculare.

Pentru Camera :

Tehnica Parametru: senzori de Imagine: 1/4" color sony CCD Cip Sistem TV: NTSC ca implicit (Pal versiune ar trebui să fie necesar) iluminare Minima. AGC: Auto BLC: Auto Balans de Alb: Auto Video de Culoare: Colorat Efectiv de Pixeli : 728x512 Rezolutie : 520TV linii (Normal CMOS/CCD/CMD camera este de 420 Linii TV) Ieșire Video: 1.0 Vp-p,75? Obturator Electronic: 1/60(NTSC)-1/10000S, 1/50(PAL)-1/10000S raport S/N: Mai Mult de 48db Lentila Unghi: 170 Grade rezistent la apa Clasa:Ip 68 Temperatura de Operare: -20°C+80°C, RH95% Temperatura de Depozitare: -30°C+80°C Putere de Lucru (DCV): 12 consum de Curent: 90mA Max

Caracteristici Principale :

1,SONY CCD este mai mare de clar, de calitate mai bună decât cele Colorate CMOS și CMD și Sharp CCD.

2170 de grade unghi de vizualizare, foarte mici, și ușor pentru a instala

3,iluminare Scăzută și lumina de umplere automată, rezistent la apa

4,Concepute Special Pentru TOYOTA AURIS 2006 - Prezent TOYOTA SIENNA 2010 - Prezent TOYOTA URBAN CRUISER 2009 - Prezent TOYOTA SCION XB 2007 - Prezent

TOYOTA SCION XD 2007 - Prezent

ușor de a instala și rula

5,Proiectat în conformitate cu lumina gaura de licență instalat.

6,Tot ce ai nevoie este un ecran si intrare video port

Pentru Wireless Video Color Transmițător Și Receptor

*100% brand nou,de Înaltă calitate

*Ușor de instalare

*Ia un minut și ia aparatul de fotografiat a devenit un aparat de fotografiat fără fir

*Wireless 2.4 GHz transmițător/receptor set (12-Volți pentru instalarea pe vehicul)

*Locul de muncă Gama:Până la aproximativ 50m(Gol)

*Se conecteaza la camera retrovizoare și față de ecran video

*Se potrivesc toate RCA composite video conexiuni

*Putere: DC 12V

*Emițător/Receptor Lungime Cablu:100CM

Converti orice camera de mers inapoi cu un standard de phono/conector RCA la un aparat de fotografiat fără fir cu această universal emițător și receptor kit.

Elimină necesitatea de a rula un cablu de lungimea vehiculului, doar conectați transmițătorul la sfârșitul camera si receptor la monitor end.

Transmițătorul include, de asemenea, un îndemână trece prin pentru putere astfel încât să puteți conecta o linie cu aparatul de fotografiat.

Transmițător Wireless cu sex masculin phono plug și de sex masculin 3.5 mm mufa de alimentare pentru alimentarea cu energie a camerei.

Receptor Wireless cu sex masculin phono mufă pentru conectarea la monitor.

Cum pentru a Instala un aparat de Fotografiat cu Modulul Wireless: => scoate-ti stoc de inmatriculare lumina de la spate de masina ta. => Repara aparatul de fotografiat pentru a în cazul în care stocul de înmatriculare lumina a fost. => Conecta built-in de inmatriculare lumina de la camera pentru a în cazul în care stocul de înmatriculare lumina a fost conectat pentru a obține puterea => Conectați modulul wireless (emițător) la aparatul de fotografiat prin intermediul a două cabluri galben - mufa de ieșire AV și negru priza de putere => Conectați modulul wireless (transmitator) să reverse lumina de masina ta pentru a obține putere - firul rosu pentru pozitiv si negru pentru negativ => Conectați modulul wireless (receptor) la masina ta monitor galben - mufa pentru intrare AV. => Conectați modulul wireless (receptor) la bateria masinii sau de la bricheta pentru a obține putere - firul rosu pentru pozitiv si negru pentru negativ => Veți vedea imagini atunci când mașina este în schimbare invers.

Pachet:

1 x Impermeabil Oglinda Auto de Backup SONY CCD

1 x 2.4 Ghz Transmițător

1 X 2,4 Receptor

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.

Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.

Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

La primirea elemente, va vom returna imediat.

Garanție Și Întreținere:

Noi oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție. Elementele pot fi înlocuite în prima lună sau menținute pentru primul an.

***** Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.(În cele mai multe cazuri, cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet.).

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.563kg (1.24lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 14cm x 9cm x 9cm (5.51in x 3.54in x 3.54in)
Material Lentile Plastic + Sticla
Nume De Brand FUWAYDA
Tip De Material ABS
Fir sau Wireless Wireless
Shell Material Plastic
Linia Directoare Da

Produse similare