Blackice UPGRADE 17 E700 Singur Plic de Îmbinare 75x195cm/80x210cm Ultra Light Jos Sac de Dormit de Iarna, cu acces Gratuit la Sac de Compresie

800.66lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


Caracteristicile Produsului

Cod Produs: E700 Upgrade 17

Culoare: Verde,Maro, Albastru

Marimea: M(75x190cm)/L(80x205cm)

Umplutura: FP700+, puf de Gâscă

Fermoar: Rotativ cu autoblocare Rășină cu Fermoar

Fixare: DLRAFLEX,UTX

Greutate: 1120g(M)/1140g(L)

Material exterior: 15D 460T Ultrafine Nailon

Interne Captuseala: 15D 460T Ultrafine Nailon Extreme: -5 ° C, Confort : 0 ºC Cele mai recente stil de plic. Gâscă în jos te face să te simți mai cald și mai confortabil. Special concepute părți în cap și picior va inabusi te-ai trezit bine. Designul unic al gâtului și lanț atașat în mod mai eficace, a preveni pierderea de căldură și aer rece invazie. Roșu și albastru elemente pot fi îmbinate într-un cuplu de saci de dormit. O mare densitate tesatura sac de compresie este inclus, care este mai puternic, mai usor, mai rezistent și mai portabil. Sacul de dormit este unul dintre cele mai usoare produse, printre care puteți găsi. Ideal pentru toate anotimpurile, camping, drumetii, pescuit, și festivaluri. Un produs de înaltă calitate la un preț rezonabil. Verde și Maro saci de dormit poate fi legat împreună ca 2 oameni sac.

Detalii Produs

Sfaturi

1. Cum sa alegi un sac de dormit?

Numărul după modelul produsului înseamnă cât de multe de grame de jos în sacul de dormit. Mai mare numărul, mai greu de umplerea jos.

2. Sacul de dormit e de indicare a temperaturii mark (Există un unic temperatură marca în fiecare sac de dormit.)

De exemplu, amprentele somethins la temperatura indicată de marcaj după cum urmează,

extreme de temperatură: -10 ° C

confortul limită: -6 ° C

confort: -2 ° C

Dacă partea noastră de temperatură este mai mică decât temperatura extremă, veți căzut zână inconfortabil, chiar și viața ta va fi amenințat. Te rog evita absolut de a alege sac de dormit potrivit temperaturi extreme. Și este dreptul de a cumpara un sac de dormit potrivit temperatură de confort. Acesta va fi cel mai minunat care temperatura exterioară este de mai multe centigarde mai mare decât sacul de dormit este temperatura de confort.

3. Vă rugăm să se desfășoare sacul de dormit și să dea o aerisire temeinică înainte de a utiliza, în scopul de a obține cel mai bun efect cald.

4. Vă rugăm să închideți sacul de dormit în dulap după utilizarea, și nu-l stoarce în sac de compresie pentru o lungă perioadă de timp.

Q&A

1. Q: Este brand-ul autentic?

A: Da, brand-ul nostru este autentic. Noi garantăm calitatea înaltă.

2. Q: Putem negocia?

A: Nu, pentru că prețul este rezonabil.

3. Q: au nuante de culoare?

A: Da, unele elemente pot avea o mică aberație în culoare.

4. Q: Putem returna sau schimba produsele?

A: Da, vă rugăm să consultați de TRANSPORT ȘI INSTRUCȚIUNI de RETURNARE.

5. Q: care este taxa de transport?

O: Și trimitem produsele noastre prin China Post Air Mail. Veți primi bunuri după 20-60 de zile. Dacă timpul de livrare este de prea mult timp pentru tine, și doriți să alegeți un alt transportator, vă rugăm să ne contactați și să ne plătească echilibrată taxa de transport înainte de livrare.

1.Acceptam Alipay,Toate majore de carduri de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCRFOW.

2.Plata trebuie să fie făcută aproximativ 3 zile de la comanda în caz contrar, comanda va fi anulata automat.

3.Dacă tu cant nu plateste imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și de returnare a Plăților trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1.Transport la nivel mondial.

2.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3.Imaginile sunt doar pentru referință și unele elemente pot avea o mică aberație în culoare.

4.Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5.Dacă nu ați primit transportul în termen de 30 de zile de la plată,vă rugăm să contacht noi.Vom tac transportul și feedback-ul de stare pentru a vă cât mai curând posibil.

Scopul nostru este satisfactia clientului.

Toate coletele vor fi declaimed ca "CADOU" și vom încerca întotdeauna cele mai bune pentru din punct de vedere Legal reduce taxele de import(sau GST sau V. A. T pe impozite).

În cele mai de livrare, nu e nici unul dute de plătit. Cu toate acestea, dacă orice aditionala modificarile generate dușman vămuire,trebuie să fie suportate de către client.

1.Pentru a returna un produs trebuie să ne contactați și să ia fotografii de produs pentru a arăta în mod clar orice daune sau aspecte neobișnuite ale acestuia.

2.Aprobat de returnare vor fi supuse unei inspecții la sosire.Elementele trebuie să fie returnate în starea lor originală, cu tot ambalajul original.

3.Garanția nu acoperă element defectele cauzate de abuz.

4.Toate taxele de transport și manipulare brațul non-rambursabile.

5.Reveni costurile de livrare sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vom acoperi costul de a trimite înlocuitor/elementele reparate.

6.În termen de 7 zile de la primirea produselor,ne oferă un no-hassle 7 zile de schimb/înlocuiți numai dacă elementele se dovedesc a fi defecte de către producatorului.

1.În mod normal, produsele livrate marcat ca LIBER Shippingg sunt expediate prin China Post e-mail Înregistrată, care durează 10-20 de zile lucrătoare pentru livrare. Acesta este un ideal pentru consum personal sau comenzi mici.China EMS/DHL/UPS este o bună metodă de transport maritim, care este mai sigur și mai rapid expecially pentru comanda cu o cantitate mare.E diferit atunci când se calculează taxele de transport pentru operatorii de transport diferite.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.3kg (2.87lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 30cm (5.91in x 5.91in x 11.81in)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model E700 Upgrade 17
Volum de umplere 700 g
Confortabil Scară De Temperatură [0℃~-10℃]
Sac De Dormit Scară De Temperatură Categorie Sac De Dormit De Iarna
Tip 3 Sezon
Stil Tip Plic
Lungime Standard (Suitable for 1.8 m Height and Below)
Sezon Primavara Si Toamna
Umplere Pufos alb de gâscă în jos FP700 +
Aplicabile Oameni Adult
Single/Double Sac De Dormit Despicare Singur Sac De Dormit
Nume De Brand Black Ice
Greutatea Totală 1120g(M)/1140g(L)
Tesatura Nailon
categorie sac de dormit
Dimensiune M(75*190cm) / L(80*205cm)

Produse similare