Împletitură de Laminate din Piele de Câine Gulere pentru animale de Companie in lesa si set Reglabil pentru Câini de talie Medie

87.97lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


DESPRE PRODUS

De înaltă calitate de brand nou de piele împletite gulere câine

Moale Druable Confortabil pentru animalele de companie

Culori: Maro/Negru

Dimensiune: M/L

M: Guler : 1.8*44-54 cm Diametru: 1,8 cm reglabil gât dimensiune: 44-54cm(17.5-21") lesa: 1.8*120cm Diametru: 1,8 cm lungime Totala:120 cm L: Guler : 1.8*50-59cm Diametru: 1,8 cm reglabil gât dimensiune: 50-59cm(19.5-23") lesa: 1.8*120cm Diametru: 1,8 cm lungime Totala:120cm

DESPRE TRANSPORT China Post Air Mail pentru comanda pachet (≤ 2 kg) DHL, EMS sau de curierat UPS pentru comanda pachet(>2kg). Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți sigur dacă pentru pachetul de mai sus 2kg. Noi nu sunt livrate pe sâmbătă sau duminică. Toate comenzile sunt expediate în termen de 1-7 zile lucrătoare după plata. Numărul de Urmărire vor fi furnizate după ce comanda dvs. a fost livrat.

DESPRE FEEDBACK-UL

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

DESPRE schimb Ne va verifica calitatea fiecărui pc-ul înainte de expediere pentru a evita reveni fordefective sau incorect. Deci, după primirea de bunuri, vă rugăm să verificați Dacă există deteriorări, vă rugăm să pretindă despăgubiri de la firma de curierat imediat .(Vom asista la cerere), Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de element. Vă rugăm să Rețineți: Noi nu acoperă toate elementele pentru daune după utilizare sau ca urmare a daunelor de apă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 9cm x 8cm (3.94in x 3.54in x 3.15in)
Utilizare Câine
Numărul De Model XYC003set
Caracteristică Separatiste
culoare Maro/Negru
Model Solid
Dimensiune M, L
Material piele
Tip guler de câine,câine lesa, zgarda si lesa
Nume De Brand Beirui
Sezon Toate Anotimpurile
Lesa Caine De Tip De Bază Lese
Guler Tip De Bază Gulere

Produse similare