2x 1,5 g Digital Ultra Micro Liniar Servo V-Coada Funcția GS-1502

41.14lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Pachet: 1.5 g stânga servo x1pcs 1,5 g dreptate servo x1pcs

1.Ne va livra elementul în termen de 2 zile după de a primi plata. 2.Ne va livra la plecarea ta adresa, vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Dacă doriți să schimbați adresa dvs., vă rugăm să ne contactați din timp.

1. WORLDWIDESHIPPING. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Am doar shipto confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 3. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

1.Dacă produsul este defect sau deteriorat ,vă rugăm să ne contactați imediat 2.Dacă revenit elemente apar, Trebuie să fie în starea lor inițială( ambalaje) și trebuie să fie oferindu-ne cu numărul de urmărire de transport maritim!

1.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! 2.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii ,care va fi o mare încurajare pentru noi! 3.Nici o problemă, ne poți contacta, vom rezolva problemele până când sunteți mulțumit. 4.Ne exprimam speranta ca vom avea mai multe șanse de a vă servi!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 8cm (5.91in x 5.91in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Parametrii tehnici Valoarea 3
Patru-wheel-Drive Atribute Montaj
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
RC Piese si Acc Servo
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive Servo
Pentru Un Tip De Vehicul Barci
Numărul De Model 1.5 G
Upgrade Componente/Accesorii servo
Instrument De Consumabile Tăiere
Material Material Compozit

Produse similare