Manual de Strung Chuck K01-80B k01-100B Mini 3 Fălci Chuck 14*1 Auto-centrare de Prindere din Oțel Călit strung chuck

199.07lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Titlu

Manual de Strung Chuck K01-80b k01-100b Mini 3 Fălci Chuck 14*1 Auto-centrare de Prindere din Oțel Călit strung chuck

Cald observa:

Aceasta taxa de transport nu este inclus în zonă de la distanță, taxă de livrare, dacă adresa dumneavoastră în zonă de la distanță compania de transport(DHL/Fedex) ar cere să plătească suplimentar 38usd de la distanță de zona de livrare, va vom ajuta să-ți verifici adresa codul poștal și numele orașului înainte de navă și să știi, sper că puteți înțelege.

Aramex va trece mai ușor, controlul vamal decât DHL sau Fedex, așa că, dacă țara ta navă de suport prin intermediul Aramex puteți alege acest mod de transport maritim, cât de repede DHL.

De transport maritim 1.Principalul nostru de metoda de livrare este prin DHL/Fedex/Aramex ( vă rugăm să selectați țări), atunci când vă alegeți țara și te-ar vedea costul de transport maritim, 2.Am doar nava a confirmat pentru adrese, adresa Dvs. de ordine trebuie să corespundă cu adresa de Livrare, dacă aveți nevoie de a schimba adresa pls lasati un mesaj in comanda. Plată 1.Alipay escrow nostru este de preferat metoda de plata, de asemenea, vom accepta card de credit. 2.Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare,dacă pentru orice motivul că nu sunt îndeplinite ,dacă au produs unele probleme, va rugam sa ne contactati în termen de 3 zile, sau dacă aveți nevoie pentru a returna produsul nostru, vă rugăm să ne contactați pentru detalii de returnare sau de schimb de instruire, Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele(dar elementul trebuie să fie starea inițială). 3.Pls face plata în termen de 3 zile, dacă aveți orice întrebare cu privire la plata pls nu ezitați să ne spuneți, vă vom răspunde în termen de 24 de ore. Despre vamale 1.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import de taxa, dar va vom da unele sugestii bune, clientul poate ne spun să facem ca ei înșiși cerere.dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 2.Sperăm că vă va confirma comanda după ce a primit coletul, lăsați-ne feedback-ul Pozitiv de la livrare, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dar în termen de 3 zile daca nu sunteti multumiti sau orice lipsă și deteriorate. Feedback-ul 1.Vă rugăm să nu deschideți dispută, dacă nu sunteți mulțumit de produs, am fi vrut sa ne contactati si spune-i problema, atunci vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta. 2.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! dacă produsul cu defect va rugam sa ne contactati inainte de a pleca feedback-ul Negativ, dă-ne o șansă să-l ocupe pls. 3.Stimate client, dacă vă place produsul nostru, pls lasa-ne un feedback bun și de a colecta magazinul nostru și produsul. un feedback pozitiv ne poate încuraja face mai bine pentru dvs. viitoare! Multumesc cu respect~ Altele : Stimate client, orice altă întrebare, bun venit pentru a trimite e-Mail-ne sau contactați prin Tradmanager, vă vom răspunde.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 2.5kg (5.51lb.)
Nume De Brand FEUNGSAKE
culoare K01 80B, K01 100B
putere manual
Numărul de Fălci 3
Numărul De Model k01-80B k01-100B
Procesul Oțel Călit
cod pd289

Produse similare