1 BUC Decor Acvariu Vânător de Comori Diver Rezervor de Pește Ornament Peisaj Accesorii

28.95lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Furtunul de aer cu decoratiuni pe de reglare a supapei sau a pompei de conexiuni.pus în decoratiuni acvariu și poziție fixă.Drepți presiunea aerului pentru a face decoratiuni pentru a obține ideal efecte de mișcare. Notă:Utilizarea de aer racord de pompă(Nu sunt incluse) este potrivit pentru sare și apă proaspătă. Schimba acvariu într-un peisaj frumos. Se poate balansa în sus și în jos, oferă mediul natural sentiment. Este viu și culoare detaliate pentru a adăuga plin de viață și naturale de viață la rezervor. Acesta este mare pentru a decora acvariu tot timpul cu un minim de responsabilitate și de întreținere. Ei sunt absolut sigure pentru pește și cel mai bun din toate, ei nu vor muri, putregai sau de a provoca orice alge probleme. Ornament este fabricat din non-toxice poli rășină/material de rășină și de a face un ornament interesant în orice acvariu. Material: Rasina si plastic PSize(L*W*H):11 cm x 6cm x 9cm/4.29" x 2.34" x 3.51"(aprox) Culoare:Ca imagine afișată Cantitate: 1 buc Notă: vă Rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare. pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc! Pachetul include: Acvariu Ornament Comoara Diver x 1

Plata:

1.Acceptam Alipay. West Union,TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin plată securizat procesul de ESCROW. De asemenea, puteți verifica de aici :https://helppage.Vilatudor.ro/buyercenter/index.htm

2.Vom păstra pentru tine timp de 7 zile, așa că vă rugăm să faceți plata în termen de 7 zile. vă mulțumesc foarte mult.

3.Dacă nu puteți verifica afară imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile.

Notă: Dacă ați decis să cumpere acest element,vă rugăm să acorde cât mai repede ca tine poate,astfel încât să putem livra la tine mai repede.

Livrare:

1.Va vom trimite coletul în 1-3 bussiness zile după plata terminat

2.Lasa-ne adresa înainte de a plăti,pentru clienții ruși pleca chiar Numele(include 3 cuvinte)

3.Oferim cele mai de mod de transport maritim pentru tine de a alege .cândva ne-am alege, de asemenea, cel mai bun mod de transport maritim pentru comanda dumneavoastră.

4. Transport diferite cu diferite timp de livrare ,la cele mai multe din țară ,este nevoie de aproximativ 20-50 zile, dar în vânzare la cald sezon ,timpul va fi mai mare.sper că puteți înțelege. dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați

Restituirea Se Întoarcă:

1.Ai 14 zile să ne contactați și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.Nu există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2 .Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire,motiv specific pentru a reveni

3.Va vom returna INTEGRAL WINNIGN VALOAREA OFERTEI,la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse,După atât cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro.SAU,puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Feedback-ul:

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru businesss de dezvoltare,ne-am sincerel vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv (Cinci Stele) pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.19kg (0.42lb.)
Dimensiunea Pachetului 28cm x 28cm x 28cm (11.02in x 11.02in x 11.02in)
Numărul De Model vezi informații
Dimensiune one size
Material Rasina si plastic
Greutate see information
Tip Pește
Nume De Brand OOTDTY
Acvatice Decoratiuni Tip Ornamente

Produse similare