Fara Rama Vânzare Manual Pictura In Ulei Pe Panza-African Nud Femei Moderne 4 Piesa De Arta De Perete Decor Acasă Imagine Pentru Camera De Zi

144.13lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Termenul de Serviciu

Livrare:

Fiecare tablou va fi de 100% pictat manual de artistii nostri experimentati după ce vom primi comanda. Element va fi ambalat în termen de 3-7 zile lucratoare de la primirea de plată. În scopul de a se asigura că pictura ajunge la tine într-o stare impecabilă, ne va lasa pictura uscat câteva zile în plus, creșterea timpului de procesare. Vă asigur că pictura este în valoare de așteptați.

Transport:

Transport gratuit comanda va fi de transport maritim prin china post air mail. China post air mail, în mod normal, elementul va sosi cu 10-25 zile lucrătoare după ce a fost postat.

De asemenea, ordinul va fi de transport maritim de către EMS/TNT/FedEx/DHL, care va ajunge cu mai puține zile de lucru, dar clientul ar trebui să plătească pentru buna taxele de transport maritim.

Rambursare Garantat:

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Tu ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. De returnare este responsabilitatea cumpărătorului, cu excepția cazului în care restituirea este un rezultat al greșeală (de exemplu, Veți primi elementul greșit).

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu obiecte sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Dimensiunea Pachetului 50cm x 10cm x 10cm (19.69in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate Set
Technics Pictate Manual
original No
Cerere Camera De Zi,Dormitor,Birou,Cafenea,Hotel, Bar De Vinuri, Sala De Mese, Hol, Bucatarie
Numărul De Model 4buc-y562
Modul cadru Nevoie De A Cumpăra Cadru Interior Pentru Atârnă Pe Perete
Subiecte Peisaj
Forma dreptunghi
Nici un cadru Pret pentru panza numai
dimensiune(24x36inch) 35x50cm*2 buc, 35x80cm*2 buc
Locul de producție China, Fujian
Material Panza
Stil Rezumat
Mediu Ulei
Caligrafie și pictură tip Panza Pictura
Baza De Sprijin Panza
calitate AAA Înaltă Calitate 100% pictat manual
Tip Picturi In Ulei
Nume De Brand YouYiBao
Cadru No

Produse similare