De Brand Nou de Master Deconectați Comutatorul Ucide Taie Izolator Schimbat Curent Mare Maestru Bateriei Deconectați Comutatorul cu Fața Placa

45.94lei

Adauga la lista dorintelor

Piese De Interior

Descriere produs


De Brand Nou de Master Deconectați Comutatorul Ucide Taie Izolator Schimbat Curent Mare Maestru Bateriei Deconectați Comutatorul cu Fața Placa

Master Deconectați Comutatorul Continuă Amp Rating De 20 De Amperi La 12 Volți Moment de Rating de 125 De Amperi La 12 Volți Racordate La Baterie Cablu Pentru Alimentare Directa oprit Util în Timpul de Încărcare a Bateriei de Util atunci Când Mașina Nu este În Uz Comutator de Activare: Comutator Manual de Acționare: Rotativ (turn) Tensiune Compatibilitate: 12 Continuă Amp Rating: 20 amperi Val Amp Rating: 125 amperi Include Alternator Deconectare: Nu Include Magneto Deconectare: Nu rezistent la apa: Nu Montare pe perete Inclus: Nu oprire de Urgenta Decal Inclus: Da

Ce metode de plată pot utiliza pe Vilatudor.ro? Pe aplicația noastră puteți utiliza următoarele metode de plată: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Echilibru, QIWI, Boleto, bancontact, iDeal, Przelewy24, SMS-uri de Plată în Rusia(MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) și Vilatudor.ro Buzunar. Pe site-ul nostru (PC) puteți folosi următoarele metode de plată: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Transfer bancar, Webmoney, Yandex.Bani, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, iDeal, Giropay, Sofort Banking, Carte Bancaire (Carte Albastră), Przelewy24, SMS-uri de Plată în Rusia (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Plata în Numerar (Euroset, Syvaony, rusă Post), și Vilatudor.ro Buzunar.

DE TRANSPORT MARITIM 1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL.( Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2) Am doar nava a confirmat pentru adrese. Ta oder adresa TREBUIE să MACTH adresa de livrare . 3) SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către poartă și exclude weekend și de sărbători . 4) Dacă nu ați primit shippment termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.

Dacă doriți pentru a Întoarce & Restituiri vă Rugăm să ne contactați Vilatudor.ro, indicând motivele și probleme . 1) Dacă ați primit elementul greșit sau produsul a fost deteriorat, vă rugăm să nu vă îngrijorați și să ne contactați . 2) Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., de asemenea, vom accepta cu bucurie a se Întoarce. Produs(e) trebuie să fie returnate în original, stare nefolosită, în termen de 10 zile, cu etichetele originale/ambalaje,de asemenea,Aveți nevoie pentru a umple în logistică numărul de la Vilatudor.ro. Când am primit pachetul vom procesa returnarea în termen de 5 zile lucrătoare. Veți primi o Rambursare completă pentru costul de marfa mai puțin toate costurile de transport. Dacă ați plătit pentru comanda cu Vilatudor.ro Buzunar și ai aplicat pentru o restituire, o puteți găsi aici: Du-te la Istorie --- Petrecut --- Restituire Notă: restituirea nu este afișată sub Primit tab.

Facem control de calitate înainte de expediere toate elementele.

Taxele și impozitele sunt, de obicei, nu sunt incluse în prețul articolului . Taxele vamale și taxele nu sunt plătite de către Vilatudor.ro .

Vă rugăm să utilizați butonul "Contact". Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare . Biroul nostru de ore sunt : Și biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China). Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor și intervalul de timp.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv cu rating de 5 stele, dacă sunteți mulțumit de produsele noastre. 1) Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. 2) Vom menține înalte standarde de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! 3) vă Rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după primiți , vă vom oferi un satisfatory soluție înainte de a părăsi Feedback Neutru sau Negativ .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 9cm x 10cm (4.72in x 3.54in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.37kg (0.82lb.)
Tip De Unitate bucata
Audi Modelul 100
Producatorul Auto Audi
Caracteristici Speciale Schimbat
Tip De Element Switch-uri
An 2017
Element De Lungime 9cm
Înălțime Element 12cm
Articol Greutate 0.37kg
Nume De Brand CARBOLE
Lățime Produs 10cm
Numele Modelului P-SWC1000
Pentru Autovehicule Marca/Model Audi
Extern De Certificare De Testare ISO9001
Tip De Material Oțel
100 de Ani 1991,1993,1992,1990,1994

Produse similare