MATO 1220 Metal 2.4 G RC Rezervor 1 16 German Tiger 1 cu Infraroșu Luptă Baril Recul BB Tir Airsoft Gata Pentru a Rula VS Tamiya

2 014.56lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


MATO 1220 100% Metal 2.4 G RC Rezervor 1 16 German Tiger 1 cu Infraroșu Luptă Baril Recul BB Tir Airsoft Gata Pentru a Rula VS Tamiya

Diferența dintre RTR și Kit:

RTR înseamnă rezervor vine cu un set complet cu RC, tot ce trebuie să faceți este să încărcați rezervorul de baterie și se adaugă baterii pentru Transmitator pentru a rula. Nici modificări trebuie să fie făcut. KIT înseamnă rezervor doesnt includ electronice, acesta vă oferă opțiunea de a avea un model static sau crea propria dvs. RC rezervor.

Sfaturi:

1. Rezervoarele sunt pictate manual, nu exact la fel ca și fotografiile, undeva unsmooth este avoidless, doesnt aparțin problemă de calitate. 2. Vă rugăm să înțelegeți bateria nu poate fi livrat de Rusia, pentru că este interzis nava de avion.

Discription:

Mato 100% Metal German Tiger 1 rezervor a fost dezvoltat cu fiecare detaliu în minte. Mato făcut cele mai bune lor pentru a păstra totul cât mai original, astfel încât, în esență, că sunt obtinerea un Tiger 1 rezervor într-un 1:16 scară. Rezervorul vine cu Tiger stimulative motor start-up de sunet, sunet de motor, mașină de sunet pistol, ghiulea de sunet, emulational efect de acțiune.

Caracteristici: 360 de Grade de Rotație Turelă 5:1 din Oțel cutie de Viteze cu Trapele Deschise și Închideți Roți cu Anvelope de Cauciuc Roți de curea liberă, sunt reglabile Porni / opri Luminile din Față de către Operator. Full Scale RC Funcția: Înainte, înapoi, stânga, dreapta și de spin; foisor de rotație și lift; cu lumini; Baril recul, în sus și în jos. Culori: Metal Originala, German Gri, Galben Deșert PlayingTime: 30-40 de minute Timp de Încărcare: 6-8 ore Distanta de Control: peste 100 de metri Controler Baterie:4 baterii AA (nu sunt incluse) Două Versiuni: BB tragere(foc BB Gloanțe) și Infraroșu Versiune Recul (Butoi Reculat, Infraroșu Luptă, cu infraroșii sistem de luptă compatibile cu Tamiya și Heng Long)

Cumpărături Observa

Livrare:

1. Dragi prieteni, ne va livra mărfurile către EMS, de ePacket, FEDEX, DHL, etc. Pentru diferite țări, vom selecta diferite companii de transport maritim. Dacă oricare dintre companiile respingeți sau să specificați, vă rugăm să ne anunțați.

2.Putem combina elemente pentru a salva costul de transport maritim, contactați-ne, dacă este necesar.

3. Notă: Dacă locația dvs. este în America de Sud, țări, vă rugăm să asigurați-vă că puteți șterge vamale de unul singur.Sau am putea sugera sa nu plasati comanda.

Îmi pare rău, nu suntem responsabili pentru taxe vamale, TVA sau orice taxe suplimentare implicate.

Se întoarce:

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu un produs cumparat de la Mato Priza, este posibil să se întoarcă pentru rambursare în termen de 7 zile de la primirea coletului(taxe de transport incluse). Vă rugăm să ne contactați în legătură cu întoarcerea ta cerere. Vă rugăm să rețineți că cererea de returnare nu va fi acceptată dacă suntem contactat de 7 zile după ce primiți produsul. Daune fizice la orice produs va anula garantia produselor.

2.Toate declarațiile trebuie să fie făcut în orignal starea și ambalajul.

3.Vă rugăm să ne dea de 3 zile lucrătoare pentru a inspecta returnat și aranja schimb sau de restituire.

4.Orice marfa a revenit la noi neautorizate va fi refuzat. Atunci când se întorc de produs, vă sunt, de asemenea, responsabil pentru asigurarea returnat. Mato de Evacuare nu va fi responsabil pentru orice transport de pierdere sau deteriorare din partea ta. Bunuri și nu vor fi acceptate pentru schimb sau de a returna fără autorizație.

5.America de nord clientii pot returna produsele lor la agentul nostru din Canada, dar nu China, vom cere agentul nostru ne ajuta aranja de schimb pentru tine. Ar fi mai convenabil pentru tine.

6.Toate produsele returnate care au fost marcate sau livrate ca "TRANSPORT GRATUIT" la momentul de cumpărare va fi restituire 80% din pretul produsului(taxa de transport exclus). Taxa de transport va fi rambursat numai dacă înapoierea este un rezultat al nostru de eroare.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice probleme.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 71cm x 36cm x 29cm (27.95in x 14.17in x 11.42in)
Greutate Pachet 15.0kg (33.07lb.)
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Canale De Control 4 Canale
Locul de Origine China
Timp De Încărcare 4-6 ore
Timp De Acțiune 30-40 de Minute
Numărul De Model 1220
Scara 1
Intervalul De Vârstă > 14 ani,Adulti
Caracteristici Muzical, Model, Intermitent, Turnat Sub Presiune
Modul Controler MODE2
Nume De Brand MATO JUCARII
Garanție 7 zile
Tip Rezervor
design Model De Rezervor
Avertizare Piese De Mici Dimensiuni. Nu pentru copii sub 3 ani.
Control De La Distanță Da
Material Metal
Tensiune De Încărcare 7.4 V
Dimensiuni 52*23*19(cm)
Distanța De La Distanță aproximativ 100 de metri
Controler Baterie 4 baterii AA(nu sunt incluse)
Stil Metal RC Rezervor
culoare Original Metal, German Gri, Galben Deșert

Produse similare