18KGP Oțel Titan Clasic pentru Bărbați Inele Transport Gratuit (GR147)

53.65lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Prieten drag

Bine ati venit la magazinul nostru! Sper să vă puteți bucura în magazinul nostru. Suntem un nou magazin deschis, toate produsele din magazinul nostru sunt de înaltă calitate. Așteaptă cu nerăbdare să cooperarea noastră!

Note:

Toate comenzile de Transport Gratuit!!!

> 200 de dolari, transport gratuit de către EMS/DHL;

Dacă există orice problemă sau întrebare despre comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin e-Mail sau TrandeManger,sau lăsați un mesaj pentru dumneavoastră, vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Produsul Arata:

Produs Scurt: Material: oțel Titan cu aur galben 18K placat cu Dimensiune: NE 6#~12# Culoare: Auriu Pachet: sac Transparent

Verificați dimensiunea inel cu ajutorul diagramei:

Plata

1) Aliepress acceptă următoarele metode de plată: Visa, Mastercard, QIWI, Western Union și T/T.

2) Cumpărătorul proteja: Aliepress eliberați plată numai la noi după ce a confirma livrarea comenzii.

Transport

1) Avem transport gratuit toate produsele noastre la nivel mondial în termen de 3 zile lucrătoare de către EMS/DHL/UPS sau Hongkong Post/China Post, modul de transport maritim care va depinde de suma totală a comenzii: Mod de Transport maritim(gratuit) sala de nasteri Timp Pentru Suma China Post Air Mail 15-45 zile lucrătoare Hongkong Post Air Mail 10-35 zile lucrătoare >=$50 EMS 8-12 zile lucrătoare >=$200 DHL/ UPS/Fedex 4-8 zile lucrătoare >=$200

2) Uneori, aceasta va fi amânată câteva zile din cauza stricte de control vamal sau de vreme problemă.

3) prețul Nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe. Pentru a-ți plăti impozitul minim, vom declara ca "cadou" sau "proba" cu valoare scăzută.

Reveni

1) în Cazul în care produsele nu sunt aceleași ca desription sau rupte în tranzit, vom retrimite sau returna banii.

2) Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu obiectele, vom accepta retururi și schimburi în termen de 7 zile după ce ați primit element și trebuie să plătească pentru a reveni&trimite costul de transport maritim.

Feedback-ul

1) Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele, cu bucurie ne va face același lucru pentru tine.

2) vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, va vom oferi cel mai bun serviciu.

Despre Noi 1) compania Noastra este un profesionist de moda bijuterii de fabricație și en-gros din china. Putem furniza mai mult de 100 de noi stiluri de bijuterii de moda, în fiecare lună, cum ar fi pandantiv, cercei, inel, colier, brățară și așa mai departe, toate produsele sunt de înaltă calitate și design perfect. 2) exportăm produsele noastre în mai mult de 220 de țări. Vom trece de intermediari în canalele de distribuție tradiționale și a oferi clienților noștri cele mai de preț preferențial. Va oferim 100% satisfacție de pe site-cumpărare, sper să vă servească pentru o lungă perioadă de timp în viitor.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Dimensiune Inel 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Numărul De Model GR147
Lățimea Suprafeței De 4mm
Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil
Tip De Element Inele
Inele Tip Verighete
Gen Unisex
Setarea Tip Nici unul
Compatibilitate Toate Compatibile
Ocazie Petrecere
Nume De Brand TEORIA CORZILOR
Forma\model Runda
Material Metal
Stil Clasic
Fine sau de Moda Moda
Metal de culoare De aur-culoare

Produse similare