Okfeet KT-D12 dublu sala 12 magents PAS Pedala de Asistent Senzor de Biciclete Electrice Kit de Conversie Părți jumătate-jumătate design

60.15lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


FUNCȚIA KT-D12 putere asistent senzorul este cu caracteristicile de 12 ieșirile de semnal, rapid raspuns putere, precizie bună, puternică rezistență la apă, de înaltă fiabilitate, etc. Instalarea și îndepărtarea acestuia este rapidă și simplă. Senzorul este împărțit în două modele de stânga instalare și dreptul de instalare, care poate fi instalat în locații diferite pentru a se adapta la o varietate de modele de vehicule. Magnetic placă de oțel dimensiune:

Sârmă de modul de conducere: trei fire de sistem Standard interfata: SM-3Y Stânga poziție instrucțiuni de instalare: Instalare de KT-D12L putere-asistent senzor nu are nevoie de a elimina manivela, iar senzorul poate fi instalat direct pe biciclete electrice osie. 1. Fixarea senzorului cu un cablu cravată 2. Instalarea de oțel magnetic placa de dimensiune 3. Magnet ansamblul plăcii ar trebui să conectați două bucăți de oțel magnetic de înmatriculare în conformitate cu diagrama de mai jos, care este apoi fixat cu ajutorul unui elastic.

GARANȚIE

A bateriei:1 an de Piese:6 luni motor:2 ani

Pe baza datelor de achiziție:gratuit reparații.Cumpărător să plătească pentru taxele poștale de returnare și retrimite poștale.

EXPRESS

De obicei, ne trimite bunuri ca metoda de transport alegi.Dar uneori ne poate schimba metoda de transport maritim,de asemenea, la fel de repede ca tine alege.Vă rugăm să înțelegeți.

SISTEMUL DE MECI

Înainte de a plasa comanda despre controller sau de afișare.Vă rugăm să ne contactați fără ezitare și trimite-mi un vechi sistem de conversie imagini .Pentru că unele sunt același aspect dar are alt protocol de comunicare.Poate că nu se potrivesc vechiul sistem de conversie.

TAXE VAMALE

De obicei, ne declara valoarea minimă pentru a salva taxe vamale.Dar din cauza politici diferite în diferite țări,s-ar putea fi unele taxe vamale ar trebui să fie plătite de către cumpărător.Deci, ai putea lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare.

FEEDBACK-ul

Satisfactia ta va fi mai bună rentabilitate pentru a vă servi. Vă rugăm să ne dea un rating de cinci stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.Dacă nu sunteți mulțumit,vă rugăm să ne contactați.Ne va servi până mulțumit.

...........................................................................................................................................................................................................................................

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 3cm x 4cm x 5cm (1.18in x 1.57in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Nume De Brand okfeet
Tip PAS senzor
culoare Negru

Produse similare