1000pcs/lot 2*3 cm Mini Hârtie Goală Tag-uri Personalizate Îmbrăcăminte Tag-uri de Bijuterii și Cadouri Tag-uri și Etichete Consumabile Logo-ul Personalizat Pret

201.86lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Salut Prieten, Dacă aveți nevoie de hârtie personalizate, etichete, vă rugăm să nu ezitați să contactati-ne si spune-ne cererea dvs., cum ar fi, dimensiunea, cantitatea (MOQ 1000pcs pentru o proiectare),și logo-ul dvs., ne-ar oferi un pret mai bun. Dar există o amabilitate reaminti că vă rugăm să ne furnizați dvs. clar logo-ul sau imagini sau fotografiile originale . Altfel, nu am fi putut face o lucrare categorie datorează nu imagini clare. Format imagine: ai / psd / cdr / (Vectorul Diagrama)

JPG este mai mare de 480 rezoluție

Inainte de a cumpara, vă rugăm să aruncați o privire.Multumesc mult.

1, articolul este 300gsm Acoperite de Artă de Hârtie, grosimea obișnuită cărți de vizită. Vă rog, în funcție de nevoile dumneavoastră și de a achiziționa acest element. În Plus, există 400gsm și 600gsm hârtie cretată. Dacă aveți nevoie, contactați-ne și vă vom oferi un citat.

2, A: W e sunt dificil de guara ntee că imprimarea color este absolut culoarea pe care doriți. ( Imprimare va fi de 15% de culoare diferite, nu poate fi la fel ca culoarea de calculator. Afișajul computerului este modul RGB, imprimate este de a folosi modul CMYK, diferite moduri de a vă va fi un pic de culori diferite)

B:Imprimare color vine de la profesionale de corectură cromatografie. Suntem în conformitate cu culori profesionale pentru a imprima logo-ul. Te rog cumpărători să înțeleagă că acest lucru nu este o problemă de calitate!

3, Inainte de balul de imprimare, vom imprima eșantionul să-ți dau confirmare , vă rugăm să confirmați cu atenție ceea ce ne-a trimis la tine. (mai ales la text).

4, Acesta este un element special, vă rugăm să nu dau feedback negativ la întâmplare . Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom găsi soluția. Gamă largă de utilizări Bijuterii Hârtie Etichete, Hârtie de Cadou Tag-uri ,Îmbrăcăminte Tag-uri,Etichete de Preț,Bicarbonat de Tag-ul,Manual de tag-uri,BRICOLAJ, CĂRȚI, semne de carte, Ștampila,Felicitari,CARDURI de cuvânt, CĂRȚI de identitate și așa mai departe.

Dacă orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne! Vă mulțumesc atât de mult!

TREBUIE SĂ CITEASCĂ

Pls vă rugăm să citiți în mod clar detaliile produselor inainte de a cumpara. De exemplu, cantitatea / dimensiune / material / culoare, etc.

Dacă aveți nevoie pentru a alege un stil sau culoare, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi, pentru a nota informații detaliate. (ADĂUGAȚI NOTE)

TRANSPORT & TAX

1,în mod Normal, toate coletul a fost deliveried de mai ieftină modalitate de China Post Air Mail. Dacă ai nevoie de hurrily, vă rugăm să intrebare ne pentru cel mai rapid mod de transport maritim cu cel mai mic preț.

2,nu Suntem responsabili pentru orice taxe & impozite. Pe cele mai multe cererea clientului, vom declara ca CADOU cu valoare scăzută. Dacă aveți o cerere specială pentru declarația de valoare, vă rugăm să lăsați un mesaj atunci când plasarea comenzii.

Returnare și Rambursare

1,trebuie să fie sincere cumpărător, puteți să ne contactați dacă aveți nevoie de asistență, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta. 2, produsele vor fi ambalate cu grijă și transportate într-un caz elegante. 3, în Cazul în care apar grave probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în termen de 72 de ore putem rambursare sau retrimite.

FEEDBACK-ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Acesta va lua doar 1 minut. Vă mulțumesc! :) Daca nu esti multumit de produse și servicii, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ și feedback-ul neutru. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface. Vă mulțumesc! :)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (1000 buc/lot)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 2cm x 2cm x 2cm (0.79in x 0.79in x 0.79in)
Dimensiune 2*3 cm
Utilizarea tag-uri cadou, preț tag-ul, tag-uri de bijuterii,
Numărul De Model 1607172B
Material 300gsm hârtie cretată
Technics Tipărite
Caracteristică Eco-Friendly,Recyled
Tip De Produs Etichetele
culoare Alb

Produse similare