Flip Cover rezistent la Șocuri Caz Subțire Punct Maneca Geanta Smart Auto Dormi Vedere Coajă Moale de Silicon Originala Pentru HTC One E9 / E9 Plus E9+

26.85lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


================================================================ NOTĂ: ( vă rugăm să citiți înainte de a plasa comanda!! Multumesc!!!) Dacă mod de transport maritim este China Post Obișnuit Pachet mic Plus , NU de urmărire pentru comenzi mici ( ordinele de preț de 10$), pentru că va crește costul de transport maritim. Timp de livrare: în Cazul în care Confirma Timp este în curând, dar încă nu primi comanda dvs., vă rugăm să contactați-mă, voi prelungi termenul de livrare pentru tine. Dacă după 60 de zile încă nu primi produsele, vă rugăm să contactați-mă, voi returna integral banii. Nici un Litigiu, vă rugăm: te Rugăm să nu deschizi disputa în termen de 60 de zile , este de nedorit, să păstreze relații bune de afaceri. Vă mulțumim pentru înțelegere. Dacă doriți Cu urmărire , de transport maritim, vă rugăm să alegeți China Post Aer înregistrat Mail , dar va cheltui mai mulți bani pentru transport.

============================================

Deoarece acest capac au 2 modele , unul este pentru HTC One E9 , unul este pentru HTC One E9 Plus , deci, dacă doriți pentru, vă rugăm să selectați modelul corect și culoare.

==================================================

Notificare:

Dragă prietene, dacă pentru 1 caz, I se va trimite 1 set de cadouri pentru tine: folie de protectie Ecran X 1, stilou Stylus × 1, ca această imagine:

Dacă pentru N orice caz, eu voi trimite-N set de cadouri pentru tine: folie de protectie Ecran X N, X Stylus pen N ca această imagine:

Imaginile produsului:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.01kg (0.02lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 4cm (3.94in x 3.94in x 1.57in)
Tip Caz
Funcția Anti-knock
design De Afaceri,De Epocă,Mat
Compatibil HTC Model HTC One
logo-ul CU LOGO-UL
Numărul De Model Pentru HTC One E9 și E9 Plus
Nume De Brand Asuwish
Caracteristici Toate-rotund, protecție perfectă
Compatibil Marca HTC
Dimensiune 5.5 inch
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul Cu limba engleză pachetul de vânzare cu amănuntul

Produse similare