34# albastru de apă de Înaltă Calitate PU Piele material ca leechee pentru DIY cusut canapea tabelul de pantofi, pungi de pat material (138*100cm)

61.33lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


modname=ckeditor

De înaltă Calitate PU Piele material ca leechee pentru DIY cusut canapea tabelul de pantofi, pungi de material (138*100cm)

NOTĂ:

Dacă aveți nevoie de alte culori,vă rugăm să (atunci când unele culori din stoc,va vom contacta pentru a va alege din nou )

1. Material :PU

2.Avantaj: Impermeabilizare Bună,Puternică Purtare , Ecologice

3. Notificare :

Atunci când primiți,acesta poate fi antirid,puteți pune un prosop deasupra,fier de ea pentru a netezi;sau de a folosi suflantă pentru a netezi.

Atunci când primiți,acesta poate fi mirosul nu este bun,vă rugăm să pune-l în afara de mai multe zile,mirosul va fi mai bine în curând.

4.Dimensiune: Un metru=138*100cm(Lățime de Piele PU este fix 138cm,lungimea poate fi orice,dacă ordinul 2,va vom trimite 138*200cm,ordinul 3,este de 138*300cm...)

Vă rugăm să rețineți:

A. Toate materialele noastre sunt de Garantare de 100% noua, nespălate,de calitate fin și tăiat la comanda.Toate materialele sunt stocate în fumul nostru gratuit magazin.

B .Suntem o fabrică în China,avem dreptul de export,avem mulți ani de experiență în materialul de export pentru Rusia,SUA,Europa,America de Sud,țări din orientul Mijlociu ,etc,dacă aveți nevoie de mai mult,bine ati venit la intrebare.

Prețurile cu ridicata sunt disponibile la cerere.

Compania Introduce

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Metru
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.68kg (1.50lb.)
Caracteristică Impermeabil,Anti-Mucegai
Grosime 0,7 mm
Utilizarea Home Textile,Decorative,Centura,Scaun,Geanta,Mobilier,Canapea,Mănuși,Scaun De Mașină,Mașini,Îmbrăcăminte,Pantofi
Model Terminat
Lățime 54/55"
Material PU
Suport Tehnica Nețesute
Numărul De Model 001

Produse similare