5pcs/lot XGE FPC conector pentru iPhone 5C 5S touch screen panel tactil digitizer pe placa de bază placa de bază-în Circuite Integrate

23.74lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Memento:

1. Informații despre produs provine de la internet, dar pozele noastre sunt reale, ne va livra comanda dumneavoastră același ca imaginea noastră,așa că vă rugăm să ne comparăm poze cu produsul dorit. În scopul de a evita probleme, Cum se întoarcă costurile poștale pentru o cumpărare incorecte sunt pe cheltuiala cumpărătorului.

2. Comanda va fi livrat în 2-5 zile lucrătoare . [Cu excepția cazurilor când produsul este în stoc. Sau suntem în timp de sărbătoare public intern]

3. Dacă aveți alte cerințe. Pls lasa masaj la noi sub comanda dumneavoastră. Vom verifica și răspunde cât mai curând posibil.

4. Transportul va fi amenajat în curând după ce primim plata. De obicei, va dura 15~60 de zile lucrătoare pentru a ajunge, deci pls așteaptă-l cu răbdare.

5. Pachetul va veni cu Informații de Urmărire(China Post Obișnuit Pachet Mic Plus). Dacă Cumpărătorul NU acceptă pls nu plasa comanda.

6. Dacă aveți orice probleme după ce elementul a primit, sunteți bineveniți să ne contactați pentru soluții. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva și de a face clienții noștri mulțumiți.

7. Vom lua următoarele metode de ambalare:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 13cm x 11cm x 2cm (5.12in x 4.33in x 0.79in)
Greutate Pachet 0.012kg (0.03lb.)
Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Numărul De Model pentru iphone 5c 5s
Compatibil Marca Apple iPhone
Nume De Brand XGE
design Bar

Produse similare