Copii pantofi cizme de Vara de Mare de moda de top Roman fete sandale copii sandale gladiator copil copil sandale Brand de înaltă calitate

72.67lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Cum de a Alege Dimensiunea Corectă 1.Măsura lungimea piciorului copilului dumneavoastră. 2.Branț Lungime = Lungimea Piciorului + (0.5-1CM). 3.Alege-NE de Dimensiuni potrivite în dimensiunea graficul de mai sus. 4.Dacă încă nu știi cum de a alege dimensiunea, vă rugăm să contactați cu noi. ANUNȚ IMPORTANT:

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă. Deci banii nu vor merge la contul meu.

Există orice taxe vamale?

De obicei, ne va declara valoarea minimă pentru a evita taxele vamale. Dar din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător. Deci, ai putea lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare.

Face pantofii au cutie de ambalare ?

Toate pantofi va fi livrat cu cutie.

Face pantofii au nici gule ?

Cele mai multe pantofi va fi perfect livrate la mana :) .Am încercat cele mai bune noastre de a respinge unele pantofi de visiable gule.Dar Un pic cam Gule marca parțiale pantofi este s-a întâmplat în mod inevitabil în timpul producției în fabrică. Dacă nu puteți accepta chiar orice pic pic gule,ne pare rău că vă mai puteți încerca și alte magazine.

Pot reveni pantofi înapoi dacă nu-mi place de ei ?

Dacă a comandat greșit dimensiuni de tine sau nu plac pantofii, poti returna pantofi de la noi. Putem returna banii cu excepția taxa de transport maritim din China la destinație (pe care le-au plătit China post sau alte express) .

FEEDBACK-ul este foarte important:

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să luați un minut pentru a ne lasa un rezultat pozitiv(de 5 stele) feedback-ul. Vom apreciat asta.

2. Neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul nu va rezolva orice problema sau aduce nici un beneficiu nu? Deci, să ne dea o șansă de a rezolva problema înainte de a face asta. Multumesc mult.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Tip De Unitate Pereche
Dimensiunea Pachetului 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
Sandale Tip Gladiator
Toc Forma Tocuri Plat
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Toc De Tip Plat cu
Tip De Închidere Zip
Tip De Element Sandale
Decoratiuni Canaf
Nume De Brand AAdct
Material De Talpa Cauciuc
Material De Sus PU
Dimensiunea Pantof 1, 2, 5.5, 6.5, 7, 7.5, 8, 9, 10, 11, 11.5, 12.5, 13.5
Intervalul De Vârstă 26M,18M,23M,13M,20M,33M,4T,27M,6T,17M,8T,28M,14M,12M,16M,7T,34M,15M,5T,21M,19M,25M,31M,24M,29M,32M,3T,30M,22M,35M
culoare Bej/Negru/Galben
Piele Stil Piele Nubuc
Numele Departamentului Copii
Materiale De Captuseala PU
Gen Fete

Produse similare