Transport gratuit 50yards 7/8 " 22 mm stil Japonez roz model imprimat grosgrain bandă panglică arc de păr DIY

33.75lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bine ati venit la magazinul nostru

~Bucurați-vă de cumpărături!~

Magazinul nostru MOQ:6USD transport gratuit,amestecat elemente este ok. Mai puțin de 6USD vă rugăm să acorde o 1.99 DOLARI de transport maritim de mărfuri sau vă rugăm să nu plasați comanda. Dacă suma totală a comenzii este de peste $100,Prin curierat rapid, cum ar fi DHL,UPS,FEDEX,ziua de livrare va fi de 3-7working zile este perfect pentru cadou de crăciun de ambalaj și de a face meserii, cum ar fi arcuri de păr și breton. Și vom furniza, de asemenea, diferite de design de imprimare! Pentru detalii vă rugăm să trimite mesaje de la noi!!!

Transportul va fi trimis doar dupa ce plata este clar. Pentru orice transport discount (dacă este cazul), vă rugăm să așteptați până când a primit factura de la vânzător înainte de a face orice plată.

PLATA

Transportul va fi trimis doar dupa ce plata este clar.

Pentru orice transport discount (dacă este cazul), vă rugăm să așteptați până când a primit factura de la vânzător înainte de a face orice plată.

TRANSPORT

Noi folosim China Post a livra coletul; Ca și în China atât de mult distanța de transport. Vă rugăm să amabilitate înțeleg timp de transport maritim mai mult decât local vânzător. Deci normal timp de transport maritim:

SUA: 7-23business zile

UA : 7-23 zile lucrătoare

Europa: 7-25 de zile

Cu toate acestea, pot exista unele întârzieri în obiceiurile de compensare sau de livrare. Vă rugăm să asigurați-vă că aveți suficient răbdare înainte de a plasa oferte/comenzi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (50 Metri/lot)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 25cm x 10cm (9.84in x 9.84in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Lățime 7/8"
Tip De Produs Panglici
Tesatura Tip Grosgrain
culoare 9 mm Grosgrain, 16 mm Grosgrain, 22 mm Grosgrain, 38 mm Grosgrain, 50 mm Grosgrain, 75 mm Grosgrain, 16 mm DUȘMAN
Numărul De Model Vezi Poza
Technics Tipărite
Model Flori
Stil Singură Față
Material 100% Poliester

Produse similare