10 Metri 140 cm 5 mm Culoare Matase Pongee Mătase Paj Tesatura pură mătase de dud 55" lățime 21 gsm 10 metri mic en-gros

545.02lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Material: Matase pongee Mătase Paj Material 100% mătase de dud

Gros; 5 mm 21 gsm. subțire transparent tip,

Lățime: 140 cm 55" lățime

Culoare: Alb, negru, violet, albastru, piele, culori roz, rosu vezi card de culoare, s-ar putea arata un pic diferit decât în real, vrea să înțeleagă acest lucru.

Acest preț este pentru fiecare 10 de metri lungime, Acoperit doar en-Gros. când comandați vă rugăm să să-mi spuneți numărul de culoare. multumesc!!!

Cum arată ca după efectuarea rochie:

Silk este cunoscut sub numele de "Fibre Regina", "Sănătate fibre", "fibre Sănătoase". Moale, neted, gros, grăsuț, elasticitate excelenta. oameni de toate vârstele, cu farmecul său unic prin vârstele. Matasea este o fibra de proteine. La sericin afară fibroin, inclusiv cele două sunt strâns legate. Sericin structura vrac, simt dur, atât de dezorganizat, structura de mătase fibroin aproape, moale, lucios, strălucitor îngrășământ, cu o ca-perla luciu. Fibroin conține 18 tipuri de aminoacizi benefice pentru organismul uman, pot ajuta la mentinerea suprafața pielii membrana de lipide metabolismul, are o bună absorbție de umiditate, permeabilitate la aer, se poate păstra pielea hidratată, netedă, este într-adevăr un fel de sănătos material confortabil.

Mătase psihiatru: Aici pur și simplu să vă prezint contracție: mod simplu, puteți pune o cârpă este împărțit în două clase: subțire și gros. Subțire, cum ar fi de mătase georgette, matase de-a lungul polițistul Joe, semi-permeabil la fel de real, țesături de mătase, cum ar fi sifon de matase, contracție poate fi de aproximativ 10% la 13%. Gros ca de matase, crep de chine, real mătase crep satin și mătase blockbuster, contracție poate fi aproximativ 5%. Mătase Groasă: Mătase groasă utilizarea momme sau mm, 1 mm =4.329 de grame,deci, dacă 8 mm mătase, înseamnă 34 de grame aproximativ pe metru patrat, mm mai mici înseamnă mai subțire, 16 mm, tesatura de matase este mijlocul tip, sub 16 mm înseamnă subțire chiar ca tull de matase tesatura, după 19 mm mijloace grele de mătase. deci, atunci când alegeți tesatura de matase, tu stii mai bine aceste informații. Matase intretinere: mai Întâi de toate, pur tesatura de matase fabrică de bază este psihiatru de prelucrare , astfel încât după vand tesatura primul lucru de făcut este în scădere. Psihologul este de fapt foarte simplu, atâta timp cât o cârpă îmbibată în cameră temperatura de apă rece, și apoi direct pentru a le atârna într-un loc răcoros, nu-l forta drenate, pe cât posibil, pentru că la fel de ușor să tricot de mătase fibre. Uscat la umbra, Uscare fără soare insolates, Nu Stoarce sau înălbitor. Cea de-a doua, biologice mătase este în creștere piese ( de viermi de mătase) este frică de puternic detergent alcalin, deci ar fi mai bine să utilizați o baie de roua, sampon, crema sau freca de mătase detergent pentru apa rece atunci când spălat, de asemenea, nu folosi adăugați detergent de apă la macerat pentru o lungă perioadă de timp, cea mai bună mână spală instant cu apa. Deși mătase este un fel de probleme de întreținere, un pic dificil de a servi. De fapt, îmbrăcată în mătase este o stare de spirit, senzație de subtilitatea de aproape, toate se pot simți de mătase și sentimentul de contact cu pielea, este de neegalat de alte țesături. Când îmbrăcăminte de mătase pentru a experimenta viața în același timp, o experiență de un fel de atitudine. silk este un fel de atitudine de viață, este un fel de stil, un fel de gust.....Și mătase a fost dintotdeauna una dintre preferatele mele.când lovi cu tocuri înalte se arunce în mătase quilt...... sentimentele este minunat...... Bună ziua tuturor: Deoarece mătase de dud material' prețul merge în sus mai mult in acest an, astfel încât toate de mătase prețul produsului crește unele, aș dori să înțelegi, vă mulțumesc : )

De transport și de marfă:

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a provied de bună calitate, naturale, non-toxice produse, scopul propus este: "Ne-am angajat pentru a oferi protecția mediului, sănătate, produse de înaltă calitate!" ne-ar aprecia foarte mult dacă ați putea să ne dea 5 stele feedback-ul pozitiv. nu suntem oameni care nu se simte mulțumit pentru ce am făcut noi, dacă aveți orice întrebări, vă sunt binevenite pentru a ne da sansa de a rezolva, dacă vă dau feedback negativ, atunci acesta nu ar putea să fie schimbat, multumesc!!!!! Aici din nou am apreciat cel mai mult la prietenii fiind atât de a ne sprijini, magazinul nostru nu ar putea să crească fără voi, multumesc din nou dragii mei prieteni, dumnezeu să vă binecuvânteze mereu:)

Costul de transport maritim: Pentru diferite costul de transport maritim între diferite țări, așa că am pus mai degrabă real pruduct pretul nu include costul de transport maritim decât transport gratuit, și apoi să plătească doar cât de mult costurile ar fi mult mai corect. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare si codul postal este corectă. Va fi observat cu numărul de urmărire în momentul în care expedierea a fost făcută.

Cald aminti; vă Rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Dacă sunteți din Germania, vă rugăm să ne spuneți numărul EORI( Operator Economic de Înregistrare și de Identificare ) dacă ați ales TNT, dacă sunteți de Brizel te rog, spune-ne numarul CPF dacă ai ales-UP-uri, în caz Contrar, mărfurile nu vor fi clearance-ul , sau ei nu ar navă, vă Mulțumim pentru înțelegere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 20cm x 15cm (5.91in x 7.87in x 5.91in)
Greutate Pachet 1.2kg (2.65lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 Metri/lot)
Nețesute Technics Altele
Tip De Produs Material Organic
Lățime 140 cm,55''
Material 100% Matase Paj Tesatura
Utilizare De cusut, rochie, cap capac, eșarfă, rochie linning, camasa, fusta
Model Vopsit
Gros 5 mm
Stil Simplu
Caracteristică Respirabil
Tesatura Piele De Căprioară Tip 5 mm
COLORl Alb, negru, albastru, violet, rosu, piele
Tricotate Tip Altele
Nume De Brand RosySL
Tip Matase Pongee
Unitate de vanzare 10 metri / pachet
Technics Țesute
Grame greutate 21 de grame / ㎡

Produse similare