11pcs/Set 8*8mm cu muchii tăietoare de Carbură Instrument Pic Seturi Strung Instrument de Cotitură Tool Kit Z0141M Dadicated pentru Mini Mașină Multifuncțională

92.82lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


11pcs/Set 8*8mm Instrument de Tăiere Z0141M Dadicated Strung pentru Metal

Aplicație:

Instrumente de tăiere pentru matal strung (11pcs,8*8mm)

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Toate articolele vor fi expediate în termen de 5 zile lucrătoare corespunzătoare de curieri.

Ora de sosire depinde de o serie de factori și diferite domenii. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, întârzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Retur:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere:

Noi oferim 1 an garantie gratuit. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 15 zile de la livrare.

Toate produsele trebuie să fie returnate în condiții inițiale, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.

Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.

Contactați-Ne :

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.7kg (1.54lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Material Greu De Aliaj
Numărul De Model Z0141M
Utilizare De Cotitură Externe Instrument

Produse similare