Wen Pictată de Mână și Pantofi de Panza Design Personalizat Spania Flag Bărbați Femei Panza Mare de Top Adidași pentru Cadouri de Crăciun

196.81lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Găsiți Pantofi Dimensiune

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI:

MĂSURA PICIOARE este singura modalitate corectă de a alege dimensiunea

Vă rugăm să poarte șosete pentru a măsura lungimea piciorului.

Vă rugăm să nu uitați să alegeți mărimea potrivită prin măsurarea lungime picior.

PASUL 1: Stai drept pe o suprafata tare cu tocul pe perete;

PASUL 2: Puneți piciorul pe o bucată de hârtie goală lipită de podea;

PASUL 3: Marca cea mai lungă parte a piciorului (denumite călcâi până-n picioare lungime) de pe hârtie.Repetați cu celălalt picior, ca dreapta și stânga dimensiuni pot fi diferite;

PASUL 4: Măsurarea lungimii cu o riglă și de a afla dimensiunea la graficul de mai jos.

Wen pantofi este Unisex.Dimensiunea opțiune este pentru BARBATI NOI marimea, dacă purtați Femei dimensiune,vă rugăm să converti dimensiuni în (MENS NE) dimensiuni de măsurare.

Alegeți o dimensiune mai mare decât cea reală cm de măsurare pentru picioare de GRĂSIME sau preferați să poarte mai liber.

Introducerea de produse

Pictate manual pantofi este, de asemenea, numit Graffiti pantofi. Pictorul pictează pe pantofi în culori solide de mână cu ajutorul pigment special. Designul poate fi totul ca anime, desen de persoană reală, peisaj, plante, personaje, etc. Pictate manual pantofi sunt nu numai opere de artă, dar, de asemenea, de utilizarea practică.

Dovada de apă pigmentul este folosit pe toate pantofi de Wen, astfel încât să puteți spăla pantofi, dar vă rugăm să NU se spele vopseaua de puternic sau de a folosi orice înălbitor, mașină de spălat nu este permis.

Pictată de mână și pantofi

Gol Pantofi

Procesul De Vopsire

Ia Înălbitor pantofi ca un exemplu:

1. Desenați o schiță 2. Umple schita cu vopsea

3. Elaborarea design 4. Finisaj

Introducere la spălare de mână pictat pantofi

1. Se înmoaie pantofi cu apă 2.Se spală pantofii regulat cu săpun sau detergent

3. Spălați săpun sau detergent departe cu apă limpede

4.Acoperi pantofi de suprafață cu țesuturile înainte ca acestea să se usuce, acest lucru este de a ajuta la prevenirea vopsea de decolorare sub lumina soarelui.

Cumpărătorul Lectură

Metoda De Plata

Impozitul/Taxa De Personalizat

Este responsabilitatea cumparatorului de a plati pentru impozit și taxa de personalizat, care poate fi necesară în unele țări, dar va vom oferi orice ajutor putem face pentru a ajuta la eliberarea coletelor, și dacă știi cum să evite fiscale sau de a face impozit mai mic, contactați-ne înainte de incaltaminte sunt livrate.

Ambalare

Transport

Feedback-ul

Vom face noastre cele mai bune pentru a obține satisfacția dumneavoastră și feedback-ul dvs. pozitiv este motivația care ne poate ajuta să oferim servicii mai bune. Dacă îți plac pantofii, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv, care costă mai puțin de un minut, dacă nu, vă rugăm să ne contactați în mod liber și vom reslove problema asap.

Feedback-ul pozitiv va aduce un plus de 5 $Reducere la urmatoarele comenzi de la tine sau de prietenii tăi. În același timp, schimbul de aceste pantofi de pe rețelele sociale precum facebook, twitter, google+, instagram, etc poate ajuta să obțineți un alt 5% Reducere. Doar contactati-și ne oferă anterioare numere de ordine sau link-uri de pagini în cazul în care vă împărtășesc pantofi, vom revizui si pret mai mic pentru tine. Discount suplimentar se aplică pentru toate elementele, inclusiv elementele de vânzare.

Returnare/Schimb

Returnare și schimb sunt acceptate în termen de 7 zile de când primiți pantofi. Noi nu suntem responsabili pentru orice marfă a revenit pantofi în incorecte dimensiunea pe care ai ales-o singur. Vom returna banii sau nava cealaltă pereche în dimensiunea corectă după ce a revenit de pantofi ajunge.

Personalizeaza-ti pantofii

De Contact și de a oferi idei și imagini pe proiectare, apoi pictorul va picta pantofi, după cum doriți, există 5 culori pentru tine de a alege:

Shop Story

Bine ati venit la Wen, un magazin Pilot de Mână Pictat pantofi de panza. Wen are mai mult de 4 ani de experiență în oferirea de pictată de mână și pantofi. Pictate manual pantofi aici sunt toate despre unicitatea și individualitatea. Puteți găsi o varietate de design de desene animate anime, desen de persoană reală, peisaj, plante, etc. În același timp, puteți personaliza unic pantofi cu orice design vă place să-și exprime dragostea ta pentru alții. Oamenii care au cumparat de la noi au folosit aceste pictată de mână și pantofi pe scară largă pentru nunta, ziua de nastere, absolvire, Crăciun, aniversări, etc.

Wen magazin are o echipă de designeri și artiști, care este compus dintr-Wen, designer-șef, și alți pictori Alice, Michelle și Jennifer. Unu-la-unu client service personalul vă va răspunde prompt la orice întrebare, vă rugăm să așteptați cu răbdare atunci când nu există nici un răspuns prompt din cauza decalajului de timp. Serviciul clienți va tine la curent cu starea de a cumpăra.

În ultimii 4 ani, am primit multe feedback-uri pozitive de la clienti, care este principala motivatie pentru noi de a merge mai departe. După ce o mamă din America ne-a scris un e-mail pentru mare multumesc pentru pantofi a cumpărat pentru ea 2 copii, mi-a zambit cu lacrimi ca baietii au fost nebun despre aceste pantofi și a sărutat-o când au văzut pantofii. În același timp, am învățat multe de la non-feedback-uri pozitive care ne-au ajutat mai bine serviciul și calitatea de pantofi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 18cm x 10cm (11.81in x 7.09in x 3.94in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Unitate Pereche
Material De Talpa Cauciuc
Tip De Închidere Dantelă-Up
Data De Lansare Summer2017
Nivelul De Practică Profesionale
tip sport FINAL EVO
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Numele Departamentului Adult
Stil Classics
elemente totem
Material De Sus Panza
Caracteristică Pictate Manual
Locul aplicabile Podea De Beton
Nume De Brand Wen
Pantof Sport Tip Pantofi De Skateboarding
Dimensiunea Pantof 9.5, 9, 8.5, 8, 7.5, 3.5, 4, 4.5, 5, 6, 6.5, 7
Gen Bărbați
Lățimea Sabotului Mediu(B,M)
Branț Material Latex
Materiale De Captuseala Panza
Numărul De Model N0029

Produse similare