Way reale 51103 trei inel piscina piscina gonflabila de baie pentru copii piscina cu bile b32

64.92lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


VEȘTI BUNE:

1.De transport maritim de 50% OFF de Aramex în INDIA,EMIRATELE ARABE UNITE,ARABIA SAUDITĂ,QATAR & KUWEIT,numai in 0329~0402 !

2.Noi canale de "Import Prepaid" pentru unele țări, cum ar fi Rusia,Asia de Sud,Europa etc.

Vă rugăm să vă consultați cu noi după orde plasate.

Bestway 51103 San Huan piscina Gonflabila

Număr: 51103

Specifations: 15230

Greutate: 10.37 K

Ambalare: 6 buc/CTN

Volum: 0.03 pui de metri

De stocare a apei: 211 litri (75%)

Material: 0.22 MM material plast

Varsta: Copii

conținutul

Siguranta gaz plug

Moale piscina gonflabila jos

Tee structură de inel

- repararea gratuită hârtie

- culoare cutie ambalare

Memento

1 gonflabile utilizarea este finalizat, pot fi stocate după eliberarea de aer. Vă rugăm să nu utilizați mașina de spălat, uscător de păr, și chemal agenți de curățare.

Pentru prima dată în 2 inflației după 24 de ore, deoarece PVC material a fost adaptat pentru a juca gonflabile cerințe, poate produce slab, moale, atâta timp cât cantitatea de aer poate fi rezolvată.

3 inflației suma, nu trebuie să fie prea plin, astfel încât să nu provoca daune la tambur pachet.

4 evita canapea plasat în flacără și de temperatura înaltă obiecte.

5 evita animalele de companie pe canapea pentru a juca, și pentru a menține nivelul solului de canapea, pentru a evita obiecte ascuțite prejudiciu canapea.

6 recomandări în achiziționarea de produse pentru a cumpara de reparații special lipici de așteptare.

7 copii au nevoie pentru a juca în îngrijire pentru adulți, nu lasa copiii cu tare ascuțite, pentru a evita copilul pentru a juca atunci când cauza sufocare.

8 depozitare și curățare: Bestway produse sunt luate cu alte marci diferite de non-tox plastizer, deși costul a crescut, dar produsul este mult mai fiabile și non-tox și inofensiv!

Probleme au nevoie de atenție

1 gonflabile mobilier: canapele, scaune, saltele, care nu putea să însemne că rulment lagăr greutate, să nu depășească 100 kg;

2 piscină tip: nu poate fi prea umflate, apă nu mai mult de 80%

3 Bărci Gonflabile: vă rog, în conformitate cu ordinea de aer, vă rugăm să poarte o vestă de salvare, a nu se folosi în furtună mare;

4 și nu este ușor de a provoca foc și arma de contact: puncție, zero și de a arde; (reparabile)

5 80% picior gonflabile, gonflabile, plastic și ușor de a provoca umflatura (umflatura de dincolo de reparații);

6 recomandări în achiziționarea de produse pentru a cumpara de reparații special lipici de așteptare. Toate produsele care sunt utilizate în apă sunt "non salva viața". Vă rugăm să folosiți îngrijire corespunzătoare.

Brand introducere:

Bestway, infiintata in 1994, specializata in gonflabil divertisment consumabile și aquat produse de sport, pentru a crea o piscină în aer liber și alte produse de agrement lanțului de industria. Un vertal integrarea R & D, producție, vânzări și logists modul de funcționare. companii cota de piață în industrie este de aproximativ 25%

Bestway brand gonflabile produse de divertisment includ în principal pământ bazin de înot, surfing piscină, piscină de tratare a apei și echipamente de filtrare, pentru exterior și interior useInflatable saltea,Canotaj, largeSurf boardetc.Aquat SportsSupplies, precum și jucării de apă, iarbă și alte produse mai mult de 500 de tipuri de produse. Produs materii prime sunt importate din Statele Unite ale americii, Japonia, Coreea, Singapore și alte țări, toate procesele de fabricație sunt finalizate în Bestway e 100% de plante.

Bestway produse de marcă, are unic, inovator, elegant, practal stil de design, procesul de design de calitate în industrie, reflectate în calitatea produselor și siguranța produselor, urmărirea constantă de dragoste.

Vă mulțumesc foarte mult pentru achiziționarea și utilizarea de brand de renume mondial" Bestway ", Seria plast gonflabile produse de divertisment.

Vândut de" Bestway "Serie de produse sunt: Chino NE joint-venture Shanghai Roewe Plast Industry Co., Roewe grup de producție.

(1) convenabil și simplu este cunoscut sub numele de "aterizare mobil piscină". Atunci când în uz, clădirea poate fi completat de mână și o șurubelniță greu câțiva pași simpli. Atunci când nu este utilizat, nu poate fi pliat în 1/10 spațiu de colectare, set complet de instrumente, ușor de curățat și întreținut piscină.

20 de sănătate și de petrecere a timpului liber pot fi partajate cu familia sau prietenii. Atunci când apa nu este primul copil pentru a juca, juca primul choe.

(3), folosind "Scper-dur" durabil materiale polimerice, anti-eroziune, abraziune, benzină, apă sub presiune, lumină, au suficientă putere, tenacitate mai puternic, normal, puteți utiliza 5 ani de timp.

(4) economisi bani pentru achiziționarea pre mai puțin decât tradiționale piscină 1/10. Decât tradiționale piscină pentru a reduce numărul de apa, pot fi schimbate de 1 ori 1-2 l de apa, reducerea consumului de apă

Acest produs este importat din Statele Unite a desemnat super greu de prindere net material cu mare circulant filtru pompe de utilizare Oh! Cele mai multe dintre domest materiale sunt relativ subțire, și diferite materiale, puterea nu este suficient, în imposibilitatea de a rezista la presiune mare a pompei de circulație sunt fără filtru pompa de design. Deci, noi trebuie să ne schimbăm în fiecare zi, apa este foarte supărătoare. În timp ce utilizarea de pompa de apa, poate face filtrare a apei ciclu, de o săptămână nu schimba apa nu mai contează.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 5.0kg (11.02lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 55cm x 45cm x 40cm (21.65in x 17.72in x 15.75in)
Tip Piscină
Nume De Brand bestway

Produse similare