FUWAYDA Wireless Culoare Masina din Spate Vedere aparat de Fotografiat pentru Mitsubishi ASX RVR/Outlander Sport,pliabil de 4.3 Inch LCD Monitor TFT

190.47lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Produse Recomandate

Acesta este magazinul nostru link-ul: ( ) cu 2.4 GHz wireless module, nu este nevoie pentru a transforma cablu video în interiorul autoturism munca, ușor de instalat

Acest echipament de monitorizare este potrivit pentru ASX Mitsubishi RVR/Outlander Sport

Mitsubishi ASX 2011-2014

Mitsubishi RVR (Canada versiune) 2011-2014

Mitsubishi Outlander Sport Pentru Perioada 2011-2014

Monitor Caietul De Sarcini:

Materialul carcasei:plastic ABS

- Dimensiune ecran: 4.3 inch

- Pixeli: 480(W) X RGB X 272(H)

-Contrast: 350:1

- Raport de Aspect: 16:9

- Alimentare: DC 12V

- Monitor dimensiune pliată: 5.2 * 4.5 * 0.98 cm

2 Intrare Video

AV Semnal de detectare automată power on/off

Comuta automat atunci când mers înapoi

Aparat De Fotografiat Caietul De Sarcini:

Dispozitiv de imagine: Hi-definition Culoare CCD

Sistem TV: NTSC 60HZ / PAL 50HZ

Pixeli efectiv: 628X582 pixeli

Rezolutie: 520 linii TV

Lentile Unghi: 170 grade

Putere de alimentare: DC 12V Iesire Video:1.0 Vp-p,75 Obturator Electronic:1/60 (NTSC)-1/10000S, 1/50(PAL)-1 / 10000S raport S/N:Mai mult de 48db unghiul Camerei:170 grade rezistent la apa Clasa:Ip 68 de Operare temperatuere:-20+80 RH95% Depozitare temperature30 + 80 de Putere de lucru(DCV):12V consum Curent: 90mA Max Video emițător și receptor 1. 100% brand nou, de înaltă calitate, ușor de instalare 2. Ia un minut pentru a obține aparatul de fotografiat a devenit un aparat de fotografiat fără fir 3. Wireless 2.4 GHz transmițător/receptor set ( Vehicul voltage12 Volt) 4. De lucru gama: Până la aproximativ 50m (gol) 5. Conectarea la spate vedere aparat de fotografiat și video frontală ecran 6. Se potrivesc toate RCA composite video conexiuni 7. Putere: DC 12V 8. Emițător /receptor de cablu: 1.5 m

Pachetul Inclus: 1x4.3" LCD Monitor Auto 1xCCD Camera 1x2.4 Ghz Transmițător 1x2.4 Ghz Receptor 1xMonitor Cablu de Alimentare Cum pentru a Instala un aparat de Fotografiat cu Modulul Wireless: Ia-ti stoc de inmatriculare lumina de la spate de masina ta. Reparatii camera unde stocul de înmatriculare lumina a fost. Conectați built-in de inmatriculare lumina de la camera pentru a în cazul în care stocul de înmatriculare lumina a fost conectat pentru a obține puterea de a Conecta modulul wireless (emițător) la aparatul de fotografiat prin intermediul a două cabluri galben - mufa de ieșire AV și negru priza de putere a Conecta modulul wireless (transmitator) să reverse lumina de masina ta pentru a obține putere - firul rosu pentru pozitiv si negru pentru negativ Conecta modulul wireless (receptor) de la masina ta monitor galben - mufa pentru intrare AV. Conectați modulul wireless (receptor) la bateria masinii sau de la bricheta pentru a obține putere - firul rosu pentru pozitiv si negru pentru negativ, Veți vedea imagini atunci când auto revers.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.

Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.

Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

La primirea elemente, va vom returna imediat.

Garanție Și Întreținere:

Noi oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție. Elementele pot fi înlocuite în prima lună sau menținute pentru primul an.

***** Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.(În cele mai multe cazuri, cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet.).

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vânzător?e) adresa de returnare, și de a scrie ?cadou? pe detalii livrare foaie. Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul:

Vă rugăm să ne lăsați un feedback bun în cazul în care elementul a primit în stare bună;

Pentru Cumpărătorii care nu este satisfăcătoare, cu Experiența dumneavoastră de cumpărături, puteți oricând să ne contactați înainte de ai plecat rezultatul feedback-ul;fiecare problemă ar putea fi rezolvat printr-o bună comunicare între ambele părți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 8cm (5.91in x 5.91in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.55kg (1.21lb.)
Producatorul Auto Mitsubishi
Tip De Material ABS
Shell Material Plastic
Linia Directoare Da
Fir sau Wireless Wireless
Material Lentile Plastic + Sticla
Nume De Brand FUWAYDA

Produse similare