2016 Noi Exercitii Penis Vibrator Dispozitiv de sex Masculin masturbator,Puternic Vibrator Timp de Întârziere de Jucărie Jucării Sexuale Pentru Bărbați,produse pentru Sex,Adult toy

48.41lei

Adauga la lista dorintelor

Jucarii Sexuale

Descriere produs


2016 Noi Exercitii Penis Vibrator Dispozitiv de sex Masculin masturbator,Puternic Vibrator Timp de Întârziere de Jucărie Jucării Sexuale Pentru Bărbați,produse pentru Sex,Adult toy

1.Material:TPE Medicale

2.Dimensiune:99*52mm

3.Funcția:Timpul De Întârziere Exercițiu

4.Greutate:82g

5.Culoare:Ca imagine

6.Vibrații:Puternic

*Anonim achiziție: confidențialitate garantată, jucăriile au fost ambalate în non-pungi transparente cu revendica numele de"meșteșug" . Informații sensibile vor fi criptate.

Protecție A Vieții Private

Toate produsele vor fi ambalate discret în non-transparent pungi cu bule în interiorul, și elementul numit "Ambarcațiune".Nu există cuvinte sau imagini cu "SEX".

Garanție și servicii post-vânzare

1.Toate produsele sunt verificate cu atenție înainte de expediere, în scopul de a se asigura că acestea funcționează corect. Dar dacă s-a întâmplat să primiți un produs defect, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile lucrătoare după ce primiți produsul.

2.Vom accepta returnarea și schimbul de articole în termen de 7 zile de lucru după ce primi elementele pentru orice motiv, și numai tu va suporta costurile de returnare de taxe.

3. Toate produsele sunt garantate timp de 6 luni, în cazul în care mărfurile nu funcționează în perioada de garanție, vă puteți întoarce înapoi la noi pentru reparatii. Ai doar angajează plus taxele de transport maritim

Vamale și taxe

1. Pentru vamală decor, vom pretinde ca "jucării din plastic "sau "meserii", cu valoare scăzută. De obicei, pentru cele mai multe țări, nu se va percepe nicio taxă. vanzatorii nu sunt responsabil pentru impozitare

2. Pentru cumparatorii din Orientul Mijlociu Țară, vom pack cu mai multă atenție și profesionalism pentru a trece vama, dar nu putem promite că se poate 100% trece prin vamă. Vă rugăm să gândească de două ori înainte de a cumpara, pentru a evita disputele în continuare.Vânzătorii nu sunt responsabili și datoria personalizate problema.

Transport

1. Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că y noastră de informații(nume,adresa,cod postal si telefon) este corect .Bateria nu este inclusă.

2. Elementele vor fi livrate în termen de 3 pentru a 5-a zi lucrătoare după ce plata primite.Bunurile vor fi informații de urmărire pe site-ul după 3-7 zile de lucru .

3. Timpul de livrare, de obicei, este nevoie de circa 15-60 zile lucrătoare pentru a obține-l. Elemente vor avea de urmărire informație de pe site .Dacă se întâmplă că nu avem informații de urmărire ,vă rugăm să contactați-ne și vă vom oferi răspuns satisfăcător . Uneori ,se va intampla ca Posta poate pierde pachetul .

Feedback-ul și de Soluționare a

1. Noi vă va oferi un feedback pozitiv de la plata este primită.

2. Înainte de a pune orice feedback negativ sau dispută deschisă, vă rugăm să ne contactați prin TradeManager sau e-mail, va vom oferi un răspuns satisfăcător. Există întotdeauna modalități de a rezolva problemele, fără a lăsa o experiență nefericită tranzacție pentru amândoi .Scopul nostru este satisfactia dumneavoastra.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
vibrații puternic
Dimensiune 99*52mm
Funcția Timpul De Întârziere Exercițiu
Numărul De Model DSM-001
culoare ca Imagine
Greutate 82g
Material Medicale TPE
Tip De Element Masturbatori
Nume De Brand orissi

Produse similare