Creative Magic Cana Harry Băutură Fierbinte Ceașcă De Schimbare A Culorii Cana Potter Jefuitori Harta Rău Reușit Vin Ceașcă De Ceai Cadouri Creative

41.50lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Dragi prieteni, Bună ziua, toată lumea, produsul nostru sprijin de cumpărare , există o nevoie de a achiziționa un număr mare de produse prieteni ar putea dori pentru a intra în magazin pentru a vedea, vă vom oferi un preț scăzut și cele mai bune servicii rezultate, sper că există o nevoie de prieten poate să ne contactați, așteptăm cu nerăbdare să vă Mulțumesc pentru că ați venit!

Nume produs: Magic Magic Cup Număr include: 1 buc cupa Material: Ceramica Origine: China Chaozhou Dimensiune: 9.5 * 8 cm Volum: 350 ml Greutate: 320g Nivel de Calitate: AAAAA Întreținerea marcajului de instrucțiuni 1, băutură fierbinte temperatură mai mare de 50 ℃ , schimbă modelul. 2, nu pe termen lung de expunere la soare. 3, nu poate fi folosit ascuțite zgâriat imagine. 4, spălare de mână, nu este potrivit pentru mașini de spălat vase, dezinfectarea cabinetului. 5, utilizarea pe termen lung, ține departe de lumina.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 13cm (7.87in x 5.91in x 5.12in)
Tip Cani De Cafea
Drinkware Tip Cani
Accesorii Cu Nici Unul
certificare CIQ
Forma Maner
Tip Ceramic portelan
Material Ceramica
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
Caietul de sarcini 1
Nume De Brand FENGZHUIS
Stil Creative

Produse similare