SaiDeKe 3colors Mici și Lagre Europene Frumos Ceramice Chinchilla Figurine Restaurant magazin contra decor Miniaturi

31.93lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Ai șters de marketing afiliat șablon logo-ul, apăsați CTRL + Z pentru a anula modificarea să-și păstreze șablon logo-Ai șters asociate șablon de marketing logo-ul, vă rugăm să apăsați CTRL+Z pentru a anula schimbarea să-și păstreze șablon logo-ul

Nume: 3colors Mici Lagre Frumos Ceramice Chinchilla Figurine Decor

Dimensiune: vezi poza

Culori: Albastru,Verde,Alb

Greutate: vezi poza

Utilizare: Copii, cadouri, decorațiuni interioare, camera de zi dormitor studiu hol și în alte locații.

Notă: 1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă rugăm să permiteți-0.5-1CM(0.2 într-0,4 in)diferă datorită măsurare manual.Vă mulțumim pentru înțelegere. 2.Toate produsele noastre sunt ambalate în condiții de siguranță și securitate pachetului pentru a se asigura că acestea nu vor fi deteriorate în tranzit.

Cumpara cu incredere.

Metoda De Transport Maritim:

1. Produsele vor fi expediate prin China Post , Se va lua 15-35 zile lucrătoare de la data livrării.FIECARE PACHET AU NUMĂR DE URMĂRIRE.

2. Avem, de asemenea, de aprovizionare cu DHL, UPS, EMS express shipping, dar trebuie să plătească mai mulți bani pentru a exprima de transport maritim.

3. Dacă aveți nevoie express servicii de transport maritim, vă Rugăm să rețineți dvs. de Telefon atunci când plata.

4. Vă rugăm să rețineți că, uneori, personalizate va întârzia pachet pentru inspecție.Vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru starea de expediere înainte de feedback-ul.

5. Notă:din Cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Garanție:

1. 12 luni de Garanție. Cumpara cu incredere!

2. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

3. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Feedback-ul:

1. Am plecat de feedback-ul pozitiv pentru tine de la primirea de plată. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, feedback-ul pozitiv și de 5 stele este foarte apreciat.

2. Vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau 1 punct, 2 puncte sau deschis orice dispute pe Vilatudor.ro, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

3. Contactati-Ne

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Este plăcerea mea de a vă oferi cele mai bune servește. Satisfactia ta,urmărirea noastră!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Pendul agățat forma Decor
Pigment Verde, Albastru, Alb
Stil Europa
Tema Animale
Material Email Ceramic Si
Nume De Brand SaiDeKe Acasă
material de calitate Ceramică și Porțelan

Produse similare