AUTOYOUTH 850gsm de Lux Super Gros de Pluș Microfibra Masina Cârpe de Îngrijire Auto din Microfibră Ceară de Lustruit Detaliază Prosoape

60.44lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


PROFESIONALE de SPALATORIE AUTO de CALITATE si DURABILITATE Dimensiune: 45x38cm (17.7" x15") GSM: 850 g/m2 Culoare: Galben si Gri, Portocaliu si Gri, Verde si Gri 3 culori Ambalaj: 3pcs Caracteristici Produs:

Cel Mai Bun Buffing Prosop! Aderență incredibilă de a Elimina Ceara Mai Ușor, AUTOYOUTH Super Pluș Buffing Prosop este Conceput Special Pentru Ceara si Sealant de Îndepărtare.

Cel Mai Potrivit Pentru Uscare Suprafețe Umede Sau Pentru Utilizarea Cu Detaliu Rapid Și Fără Apă Carwash Produse

Lateral Dublu Și 2 Straturi De Pluș. Poate Absorbi Până La Aproape 10 Ori Greutatea Lor In Lichide. Nu Numai că absoarbe Apa Rapid, Dar, de Asemenea, Wrings Rapid Și Ușor, Negru Marginile Cusute nu va Zgâria Suprafețele.

Economisiți Timp, Bani Și De A Proteja Vopseaua Ta De A Nu Avea Pentru A Merge La Spalatorie Auto. Materiale De Calitate Premium Și Margini Consolidate Face Acest Prosop De Puternică Și De Lungă Durată.

Ultra Moale, de Pluș-Gramada Lung Non-Abrazive, Lavete Microfibra Nu Va Zgâria Vopsele, Haine Sau Alte Suprafețe, Pot Fi Folosite Pentru Cristal, Oglinzi, Gresie, faianta, Ferestre, Masini, Maini, etc Feluri de mâncare.

Acceptam toate metodele de plată enumerate de Vilatudor.ro vă Rugăm să verificați ADRESA dvs.,de a PRIMI INFORMAȚII cu atenție atunci când procesarea comenzii. Toate articolele vor fi trimise în termen de 72 de ore de la primirea confirmat plata. Cele mai multe dintre coletele vor fi expediate prin Vilatudor.ro oficial metodă de transport maritim. Noi nu suntem responsabili pentru timpul de livrare. În mod normal, să ia 10-25 zile lucrătoare pentru a NE țările UE; 20-60 de zile pentru restul lumii. Noi nu suntem responsabili pentru orice TVA sau personalizate taxe. Dacă nu primiți coletul după 45 de zile, vă rugăm să ne contactați și vom verifica cu agentul nostru. Dacă nu primiți după 60(Brazilia-90) de zile, vom emite rambursare pentru tine.

Toate produsele au garantie 24 de luni din magazinul nostru. Vă rugăm să nu deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, fără să vorbească cu noi. Am valoare clienților noștri, precum și feedback-ul nostru de profil. Dacă am ignora mesajul sau nu pot rezolva problema ta, poti deschide disputa

Dacă aveți orice întrebări ,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ! Vom răspunde la prima dată .(În general, în termen de 24 de ore,cu excepția sărbătorilor), puteți să ne contactați prin următoarele modalități: Vilatudor.ro: Centru de Mesaje / E-mail: zolazheng(@)163.com

Trademanager: cn1501587036 (engleză) / cn1512070037(rus)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (3 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 10cm (11.81in x 11.81in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Element De Lungime 45cm
Tip De Element Bureți, Cârpe & Perii
Caracteristici Speciale SUPER GROS, PLUS, MICROFIBRA
Nume De Brand AUTOYOUTH
Ambalaj Vânzare 3 Bucăți
Gsm 850 g/m2
Înălțime Element 0.2cm
Articol Diametru 38cm
Tip De Material 80%poliester, 20%poliamidă
Lățime Produs 38cm
Articol Greutate 0.48kg

Produse similare