Reîncărcabilă Ceață de Apă Mini Ventilator USB Fanii cu 2000mAH Baterie Li Aer Ventilador Răcitorului de Aer Condiționat pentru Casa în aer liber

81.31lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descriere

1: UMIDIFICATOR FAN: USB mini ventilator de răcire și frumusețea umidificator 2 in 1, parte misty ventilator pentru răcire oricând.

2: REÎNCĂRCABILĂ & VENTILATOR PORTABIL: Cu built-in rechargerble baterie cu litiu,lumină-greutate și să se ocupe de design, convenabil oriunde.

3: MINI VENTILATOR CU 3 MODELE: primul-modul fan, al doilea-misty modul, al treilea-ventilator+misty, întotdeauna păstrați pielea proaspătă.

4: UlTRA-silențioasă VENTILATOR: diferit de cele mai multe desktop mini fanii de pe piață, care sunt zgomotoase,de înaltă calitate motor si design unic face ULTRA LINIȘTITĂ .

5: FASHIONALBLE DESIGN: utilizarea "on/ off" pentru a porni pe și de pe dispozitiv; "cheie de control" buton este de a alege circulație moduri vrei.

Note

Există trei motive care efectuează misty efectul de dezaburire fan.

1: putere mai mică: vă rugăm să reîncărcați dispozitivul, dacă veți găsi vântului și misty efect nu este bine.

2: Apeduct blocaj: vă rugăm să se agită rezervor de apă un timp pentru a face apeduct liber.

3: Pulverizarea traductor de blocaj: vă rugăm să curățați atomizare clip cu tampon de vata imbibat cu alcool sau oțet.

Notificare de Încărcare

1: asigurați-vă că încărcătorul este în stare bună înainte de încărcare.

2: vă Rugăm să vă asigurați că nu mai există apă pe portul de încărcare și cablu înainte de încărcare.

3: nu încărcați fan în mediu umed.

4: vă Rugăm să opriți de încărcare dacă ventilatorul sau cablu deveni mai cald și mai sexy.

Pachetul include

1 x Ventilator

1 x Cablu USB

1 x Manual

Instrucțiuni: 1. Pentru prima dată acest produs este utilizat, în primul rând timpul de încărcare este de 8 ore pentru a face o baterie mai bună performanță și eficiență. Vă rugăm să acorde o atenție la acest produs cu protectie la supraincarcare a circuitului, astfel încât baterie de litiu în condiții de siguranță și durabile. 2. Atunci când produsul este timpul încărcării, indicatorul luminos este aprins. Atunci când lumina roșie este oprit, încărcarea este finalizată și comutatorul de alimentare este pornit. Apăsați butonul mode pentru a selecta funcția. Ciclul secvență este fan, spray, ventilator + spray. 3. Atunci când produsul în utilizarea de spray sau fan + spray cu ocazia zilei de lipsa de apă, atunci când produsul va emite un sunet de înaltă frecvență, vă rugăm să opriți imediat alimentarea și se adaugă apă și apoi continuați să utilizați funcția de pulverizare, produsul spray normal timp de până la 1 oră, Continuă să folosească trebuie să fie repornit. Observație: 1. Dacă în spray sau fan + spray modul, accidental găsit câteva picături de apă este un fenomen normal, cu o cârpă sau un prosop de hârtie poate fi uscat. 2. Atunci când rezervorul de apă este încă de apă, cum ar fi produsul este încă sunet de înaltă frecvență sau ceata nu este buna, vă rugăm să se agită de câteva ori pentru a face chiuveta confortabil, cum ar fi lipsa de energie electrică va afecta ventilator și spray efect, vă rugăm să încărcați, Partea de utilizare. 3. Nu adăugați lichid, cum ar fi alcool, parfum sau ulei esențial, care va face ca rezervorul să se corodeze. 4. Dacă timpul nu este folosit, se scurge apa din rezervor și uscat, pentru a evita dezvoltarea bacteriilor.

portabil mini ventilator de aer aer conditionat aer conditionat acasa Ventilatoare ventilator de Masa în aer liber, ventilator de răcire a aerului reîncărcabilă ventilator USB ventilatorul de Aer condiționat pentru casa notebook laptop Fan pentru acasă ventilador mini ventilador ventilateur

Transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Timp De Livrare:

Restituire&Replace

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.42kg (0.93lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 20cm (3.94in x 3.94in x 7.87in)
Tip De Unitate bucata
Vântul Tip Somn Vânt, Vânt Naturale
Utilizare Acasă
Max. Calendarul Limita Nici O Sincronizare
Tensiune (V) DC5V
Rotația Mod Fără Rotație
Cerere <10㎡
rezervor de apă 23ml
Nume De Brand JE J. BUMBAC. DESIGN
Tip Numai Răcire
Caracteristică cooler
certificare CE,CB
Funcție De Rotație Inversă No
Material Plastic
Funcția De Sincronizare Nici O Sincronizare
Modul de alimentare cu aer Rotative
caracteristică 1 Mini ventilator
Caracteristică 2 USB Fan
Tehnologia Alte
Max. Putere <20W
caracteristică 3 ventilator cu umidificator funcție
Tensiune DC5V
Caracteristica 5 aer condiționat
Funcția De Control De La Distanță No
Controlează Modul De Timer Mecanic Control
Apa-lipsa de Putere-off de Protecție Da
Instalare Mini
caracteristică 4 reîncărcabilă fan
Rotative Cantitate 4
Dimensiune <1050MM
Inclusiv baterie Da
Putere (W) Alte
Viteza Ventilatorului Treapta A Treia
Numărul De Model GT-70013
Suspensor Lungime Nu Suspensor
Sursa De Alimentare Baterie
culoare verde ,albastru,roz

Produse similare