LCD Digital de Interior Termometru Higrometru Iluminare din spate Albastru de Temperatură și Umiditate Metru C/F Ceas cu Alarmă, Calendar Funcția de Luminos

33.39lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Mare LCD Iluminat din spate cu LED de Interior Digital Senzori de Temperatura Termometru Higrometru Umiditate Metru Cu C/F Timp Ceas cu Alarmă Calendar

Descriere: HTC-6 luminos temperatureand umiditate meterclock manuală 1. Temperatura, umiditate, data(anul, gura, zi), ceas, cu ecran de afișare 2. Ceas 12/24 ore 3. Alarmă de zi cu zi. Ideea funcție de cronometrare 4. C / F temperatura de afișare .Temperatura și umiditatea de maxim și minim de memorie 5. Funcția de luminos 6. Temperatura de măsurare: 0 ° C~50 ° C (-32F~122F) 7. Temperatura display rezolutie: 0.1 C (0.2 F) 8. Temperatura precizie de măsurare: ±0,5 C(0C~50C), celălalt este de ±1C 9. Umiditate gama de măsurare: 10%RH~99%RH instrucțiuni de utilizare: 1.Noaptea se deschide: se Agită corpul luminos lumina, stinge automat după 5 secunde. 2.Trecerea unitatea de temperatură: Apăsați [C/F] pentru a comuta de afișare a temperaturii unitate. 3. Verificați și curățați de memorie: Apăsați tasta [MEMORIE] memorie buton poate verifica maximă (MAX)/minimă (MIN) temperatura și umiditatea valoare în memorie. Când a arătat Maximă (MAX)/ minimă (MIN) temperatura și umiditatea în valoare de afișare, apăsați lung [MEMORIE] taste de memorie pentru a curăța maximă (MAX)/minimă (MIN) temperatura și umiditatea valoare în memorie. 4. Data și setarea ceasului: atunci Când afișajul ceasului, apăsați lung butonul [MODE] pentru a începe pentru a seta ceasul, urmat de minute→ore→12/24 ore→an→gura→zi, apăsați pe [ADJ] pentru a regla, apoi apăsați butonul [MODE] pentru a confirma ceas și data. 5. Alarma setare timp: atunci Când afișajul ceasului, apăsați scurt [MODE] pentru a comuta la afișajul, și apoi apăsați lung butonul [MODE] pentru a începe pentru a seta ora alarmei, urmat de minute→ore, apăsați pe [ADJ] butonul pentru a regla. Apoi, apăsați butonul [MODE] din nou butonul pentru a confirma ora de alarmă modul de setare. 6. Ceas cu alarmă și ideea de pontaj de deschidere și de închidere, atunci Când a afișa ceasul, apăsați scurt [MODE] pentru a comuta la afișajul, și apoi apăsați [ADJ] buton pentru a deschide și închide ceas cu alarmă sau ideea de pontaj, urmat de ceas cu alarmă deschis- > ideea de pontaj deschis -> ambele ceas cu alarmă și ideea de pontaj deschis -> ambele ceas cu alarmă și ideea de pontaj închis. Notă: 1. Acest aparat pentru instrumente de precizie, utilizatorii pentru a elimina prejudiciul este dincolo de domeniul de aplicare al garanției. Pachetul Inclus: 1* HTC-6 lcd termometru 1* manual de limba engleză (FĂRĂ Baterie)

Livrare:

Cand plasati o comanda,va vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Garanție Și Întreținere:

Oferim 15 zile de înlocuire gratuită. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Cel Mai Important!!!

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.18kg (0.40lb.)
Nume De Brand KTJ
Tip Display Digital
Max Măsurare A Temperaturii 49°C Și Sub
Stil În picioare și Agățat de Perete
Dimensiunea De Afișare 2.0 - 3.9 Cm
Numărul De Model HTC-6
Teoria Senzor De Temperatură
Utilizare Interior
Putere Tip Baterie AAA

Produse similare