2018 Trendy ochelari de Soare-femei Rotund Retro Ochi de Pisică Ochelari de Soare Doamnă Înaltă Calitate Cateye De Sol Oculos de sex Feminin plin de culoare Lentila Sunwear

65.89lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


De obicei, vom folosi Vilatudor.ro de Transport maritim sau China Post Aer Înregistrat Mail și este nevoie de aproximativ 2-7 săptămâni pentru livrare. Dacă doriți să alegeți Express, vă rugăm să ne spuneți , vom Calcula costurile de transport suplimentare. EMS durează aproximativ 5-29 zile pentru a ajunge în țara dumneavoastră , DHL, FedEx va dura aproximativ 3-12 zile. Noi, de obicei, trimite mărfuri în funcție de comanda adresa de Vilatudor.ro, vă rugăm să rețineți că adresa este corectă. Despre taxe Vamale: magazinul Nostru este transport gratuit ,dar despre taxe vamale ,trebuie să plătească pentru asta.(Potrivit experienței noastre, foarte puțini clienți genera taxe suplimentare. )

Sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi ,dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Acesta va lua doar 1 minut. Vă mulțumesc ! Dacă nu sunt mulțumiți de produse și servicii,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negotive Feedback-ul ,Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface. Comunicarea este de multe ori cheia pentru a rezolva problemele.

În magazinul nostru toate produsele pot fi amestecate ! Ne-am sprijini cu amănuntul, cu ridicata și picătură de transport maritim, mai cumperi, mai multe reduceri puteți obține. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Datorită diferenței de timp, cele mai multe întrebări vor fi răspuns în 6-12 ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Ochelari De Tip Ochelari de soare
Lentile De Material Plastic
Material Cadru Plastic
Gen Femei
Numărul De Model XFT257 ( în aer liber de Lux Original Destul de Ochelari Sunglases HD Pescuit
Numele Departamentului Adult
Lentile Optice Atribut Oglindă,Gradient,Fotocromice,Anti-Reflexie,UV400
Lens Înălțime 52mm ( Doamnelor Strat de Epocă Ochelari de UV400 Umbra Gotic Lunetele
Stil Runda
Nume De Brand xinfeite
Tip De Element ochelari
Obiectiv Lățime 55mm ( Moda Roz Clasic Anti Razele Fata Versa Nuante Reci Spectacol

Produse similare