Pensule de machiaj Suportul Magnetic Face Perie Stilou Titularul Cosmetice Instrument Organizator Gol Portabil Piele PU Container

41.78lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


modname=ckeditor Pensule de Machiaj Suportul Magnetic Face Perie Stilou Titularul Cosmetice Instrument Organizator Gol Portabil Piele PU Recipient Descriere: Acest Nou piele PU suport Magnetic cu Capac, este foarte ușor de a deschide și închide. Mare pentru colectarea și protejarea pensule de machiaj sau alte instrumente cosmetice. De înaltă calitate PU material oferă textura confortabil, nu este ușor de deformat. Caietul De Sarcini: Greutate: Aprox.183g Culoare: Roz Produse Standard:JLSRYP 10 Dimensiune:80*80*200 mm Include: 1*Magnetic-Suport Perii( Notă: periile nu este inclus )

Toate articolele vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.

Notă: Articolele vor ajunge în 15-45 zile de afaceri la nivel mondial de obicei. Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.

Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă.

Dacă vă bucura de produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback, feedback-ul dvs. ne va motiva să avanseze și să vă ofere servicii mai bune. Și dacă vă lăsați feedback-ul cu o imagine frumoasă a produs, vă vom trimite un cupon cadou. Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

Vă rugăm să ne contactați prin Vilatudor.ro după scopul sau lăsați mesaj de la noi, de obicei, va vom raspunde în termen de 24 oră

Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita magazinul nostru,

Sper să crească cu tine împreună și să fie win-win parteneri.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 15cm x 15cm (9.84in x 5.91in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand FOEONCO
Tip De Element Pensula De Machiaj
Numărul De Model CJ19078
Folosit Cu Seturi & Kituri
Cantitatea 1buc
Material PU Piele
Perie Material Par Sintetic
Dimensiune 80*80*200mm
Material Mâner Lemn

Produse similare