MYTEC Sculptură în Lemn, Fișiere de Rasp 4"/6"/8"/10" Fișier de Lemn, Pentru prelucrarea Lemnului DIY Meșteșug Gadget Tâmplar Multi Instrumente

24.67lei

Adauga la lista dorintelor

Scule De Mână

Descriere produs


Caracteristici: Durabil, rezistent la uzura, duritate mare, de înaltă rezistență, elasticitate buna Usor de prindere manere din plastic asigura un control mai bun Depunerea sau tunderea metal obișnuit porilor de suprafață, caneluri, sau fire pot fi, de asemenea, folosit pentru a curăța de bavuri este fabricat matrite, dispozitive de fixare și reparații de muncă pentru montator de depunere mici, dar specifice prelucrat și instrumentul trebuie să fie piese de precizie .

Despre produse: Veți obține ceea ce ai plăti pentru. vom încerca să ofere mai multe bunuri de înaltă calitate de cumpărător. Toate produsele sunt reale descriere în magazinul nostru, vă rugăm să citiți descrierile produselor cu atenție. Dacă aveți orice întrebări cu privire la produs.Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi.

Despre plata: Suport de card de credit(RMB și Dolar),WebMoney(WM),TT,West Union , Qiwi wallet, Boleto(Brazilia), SOFORT Banking , Alipay , etc.

Despre transport: Ne va trimite comanda în termen de 3 zile când vom primi plata. (Cu exceptia sarbatorilor) TRANSPORT maritim la nivel MONDIAL. (Cu excepția Speciale țări și APO/FPO), SERVICIU TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude sfârșit de săptămână și de sărbători, ori de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

Customer service: Dupa primirea coletului.Dacă există orice probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați imediat. Ne va ajuta să-l rezolve. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.Vă rugăm să ne dea un feedback bun. Aceasta este cea mai mare încurajare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 26cm x 12cm x 10cm (10.24in x 4.72in x 3.94in)
Starea De Brand Nou
Material Oțel Carbon De Înaltă
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Dinți tip Cu dinti fini
Nume De Brand MYTEC
Cantitatea 1 buc/4buc
Dimensiune 4''/6''/8''/10''
Forma Semi-circular arc
shank Material Cauciuc
Articol 1712201450
Cerere Greu de prelucrare a lemnului, Plastic, cauciuc slefuire
Fișier De Tip Single-cut
Tip Fișiere Ac
Numărul De Model MK-4P

Produse similare