DHL transport gratuit 2 .4G Profesionale 2.4 G DMX512 DMX Dfi DJ Sistem Wireless Receptoare de Operatorul de Cablu

1 280.80lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


DHL/EMS DMX controller wireless+receptor emițător,Iluminat LED, Controler,LED de emisie-recepție DMX 512 control, Transport Gratuit Descriere DMX512 wireless receptor/emițător transmite standard DMX512 protocolul de date (generate de consola) prin wireless fel.Nici o întârziere de timp, atunci când semnalul de date este transmis, semnalul de date este în timp real și în mod fiabil.Acest produs adoptă un 2.4 G ISM secțiune de frecvență.De înaltă eficientă GFSK modula,design de comunicare; 126 canale de frecvență verticală în mod automat, de înaltă capacitatea de anti-bruiaj. Avantajele produselor Compact în dimensiuni: Dimensiune numai: 13.5 cm x 2cm x 2cm poate funcționa ca emițător sau receptor și ele sunt convenabile în care operează. Acesta poate fi amestecat pentru a utiliza cu alte wireless dmx produse. Utilizarea globala licență gratuită de frecvență de 2,4 GHz, la 2400MHz la 2525MHz, 126 automat sărituri frecvențe pentru a asigura buna comunicare între emițătoare și receptoare. Standardul de încredere și în condiții de siguranță distanța de comunicare între emițător și receptor este la 500 de metri. Capabil de a stabili diferite configuratii pentru a satisface nevoile diferite, cum ar fi punct la punct, punct la mai multe sau la mai multe la mai multe. Articolul din listă care suportă până la 7 universuri DMX (512x7=3584 receptoare).

Cerere

Etapa de iluminat, sala Disco, Mari literatura de performanță, Gimnastică de iluminat, Temporar performanță etapă, Orașul sistem de iluminat, TV, centru de Conferinte, Profesionist adevărat spectacol, parcuri Tematice, Bar de iluminat și așa mai departe.

Caietul de sarcini Frequency-Agile: 2.4 Ghz Wireless DMX sistem cu 512 canale și 7 grupuri de Tensiune de Intrare: AC100/240V, 50/60Hz Tensiune de Lucru: 5V/500mA Clor LED pentru ușurința de programare, Un emițător poate să comunice cu mai multe receptoare de Frecvențe: 126 bandă de frecvență – Selectează cel mai puternic canal în mod automat # de unități: până la 7 unități poate fi setat pe un act de IDENTITATE adresa Rază Efectivă: 500 Metri Max. Emit Putere: 20dBm Primi Sensibilitate: -94dBm conector DMX: 3pin Dimensiune: 25 x 220 mm Greutate: 0.2 KG

Manual de utilizare

1).Codul ID și LED-uri de culoare corespunzătoare relația:

1:ROSU

2:VERDE

3:ROȘU+VERDE

4:ALBASTRU

5:ROSU+ALBASTRU

6:VERDE+ALBASTRU

7:ROȘU+VERDE+ALBASTRU

2). Apăsați tasta 1 timp pentru a indica ID-ul de setare, Apăsați din nou pentru a seta IC,atunci ID-ul valorii adaugate 1 de fiecare dată când

apăsați comutatorul.

3). Stare de lucru:

LED constantă de-a luminat:Nu DMX sau semnal wireless.

Red LED flash:Transmiterea.

Verde LED flash:primirea

4) RF frecventa 2.400 - 2.525 G,total 126 de canale,se caută în mod automat,

5). Codul ID "1-7" grupuri ID cod,apăsați "CHEIA" pentru setare,doar poate lucra sub același cod de IDENTIFICARE de emițător și receptor. (Aceeași Culoare LED-uri)

Stabilirea Comunicării Putere pe DMX512 wireless primit bord și transmise consiliului. Apăsați tasta "Key" buton pentru a seta aceeași valoare ID transmise consiliului și a primit de bord. Vă rugăm să folosiți diferite ID-ul valoare dacă aveți nevoie de a utiliza mai mult de 1 grup wireless universale, în același timp, în același loc. LED-ul roșu clipește atunci când emițătorul transmite DMX date de nu a intervenit frecvență secțiune, apoi receptor modificări comunicate secțiune de frecvență. Verde LED flash până primit corectate același ID de valoare, LED flash mai repede, de îndată ce DMX date mai rapid. Comunicarea a fost stabilită în mod corect.

Atenție: doar pentru utilizarea în Interior. 3 ani de garanție, reparații, înlocuire gratuită, cu excepția deteriorat în mod artificial. Producătorul nu va oferi service gratuit în perioada de garanție, dacă orice reparat sau fără capotă s-au întâmplat, este mai bine să se întoarcă la producător dacă reparația este o necesitate, nu fac nici de repararea loc de muncă, cu excepția cazului electrician calificat. Starea de lucru ar trebui să fie sub temperatura de -20~+45 de grade, 10%~90%RH, fără congelare, astfel încât să se asigure durata sa de viață. Ea nu poate fi acoperit de nici superstratum, ar trebui să fie măturat periodice pentru a preveni praf.

Pachet 3 * DMX Transmițător(plug de sex masculin) 11 * DMX Receiver(mufa) 14 * Putere Preda ( Pls notă avem diferite de alimentare priza, priza UK, AU plug, UE plug, plug SUA , vă rugăm să ne informați la sursa de alimentare de care aveți nevoie, sau vom alege totul în funcție de țara dumneavoastră satndard.)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 12cm x 5cm (5.91in x 4.72in x 1.97in)
Greutate Pachet 3.0kg (6.61lb.)
Tip De Unitate mulțime (14 piese/lot)
Tensiune De Intrare
Frecvențe
Numărul De Model TR-01
Rază Efectivă
Stil Lumina de Scena DMX
Sensibilitate
Nume De Brand COLORNIE
Tensiune de lucru
Frequency-Agile
Plug Type UE, UA, SUA, MAREA BRITANIE
Dimensiuni
Conector DMX
Ocazie Scena profesionist & DJ
Max. Emit Energie
Tip De Element Etapă Efect De Iluminare

Produse similare