New Sosire Submersibile Colorate 4buc/lot alimentat de la Baterie LED-uri de Lumină de Bază centrală de iluminat pentru eveniment nunta deocoration

76.71lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


New Sosire Submersibile Colorate 4buc/lot alimentat de la Baterie LED-uri de Lumină de Bază centrală de iluminat pentru eveniment nunta deocoration

Această lumină este alos design rezistent la apa ... Deci nu doar pentru felinare de hârtie... Avem, de asemenea, să le utilizeze pentru alte aplicații. dacă doriți să .

*** Controlat de la distanță, Deci , este ușor pentru a porni luminile, atunci Când doriți să le utilizați . Doar apăsați pe butonul.

*** Fără fir , 3AAA Alcaline cu baterii (Mai mult de 24 de ore de viață) , Nu este nevoie electronice la toate... complet portabil.

*** Ușor de instalat. Cu un cârlig agățat pe partea de jos ,puteți să-l atârna cu cârlig de metal direct...

*** Super-Luminos . 10 Super-luminos LED-uri SMD, Aceste Lumini cu LED-uri sunt profesionale de iluminare sursa de lumina.. sunt super-luminos. Oferta destul de iluminare pentru orice dimensiuni felinare de hârtie. Chiar este de 25" . Nici o problema.

*** 16 culori Statice , Cu 24keys controler de la distanță, puteți alege 16 differents culoare atât de ușor . Deci se poate potrivi pentru orice petreceri tematice. nunti ..

***4 Culoare Flash modele , Viteza si Luminozitatea sunt reglabile

Caracteristici Produs: 1. 10buc Super luminoase Multi-culori SMD5050 LED 2. 3AAA baterie Alkalina ruleaza mai mult de 8 ore, da suficient de iluminat pentru orice dimensiuni de hârtie felinare, vaze. 3. Turn on/off de la distanță controler. ușor de instalat , cu o stea pe cârlig buttom. 4. Design rezistent la apa , pompe Submersibile ... design Special pentru dovada ca acesta să fie impermeabil . 5. Dimensiune : D2.8"*H0.9"

Pachetul Inclus: 4 x mai Multe Culori Submersibile de lumină LED 2 x 24key Controler de la Distanță

**vaze, candelabre, 3AAA baterii alcaline NU sunt incluse **

Cum pentru a activa luminile ?

----Poftă de mâncare pentru a deschide baze, Instalați-3 baterii Alcaline de tip AAA în mod corespunzător

----Poftă de mâncare pe bază de strâns, ca să fie sigur de cauciuc dreapta este sigilat de baza, Nici o diferență.

----scot la robinet din plastic de controler de la distanță pentru a activa, Apăsați PE. lumina va ține static culoare alb...Dacă doriți să-l opriți. Apăsați PE direct.

Imagini De Produs:

Vânzător Politica

Angajamentul Pentru Calitate:

Scopul nostru este de a face afaceri cu tine. Vă garantăm că produsele noastre vor satisface următoarele standarde de calitate: Informații Corecte și Descrieri Noi produse care sunt caracteristici, funcționalitate și specificațiile sunt conforme cu descrierile și ambalare. Ne străduim pentru a oferi manuale de utilizare și instrucțiuni clare în limba engleză. Respectarea standardelor Suntem atenți să-și vândă numai produse care sunt în conformitate cu generale putere, siguranță și alte standarde.

Se întoarce :

Sperăm că produsele noastre pot satisface ,orice ar fi ,noi sprijinim 1 săptămână reveni. Când primiți bunuri, dacă nu sunteți pe deplin mulțumit, vă rugăm să ne contactați direct, vom găsi o soluție mai bună pentru tine. Credem că o comunicare poate rezolva orice problemă.

Transport:

1.Comenzile sunt de obicei trimite în 24-48 de ore de la primirea comenzii informații și confirmat de plată . 2.De livrare, de obicei, durează între 4-7 zile lucrătoare pentru FEDEX ,DHL, 15-45 de zile pentru postul de transport maritim. dar poate dura mai mult (în funcție de obiceiurile și ori cum ar fi de Crăciun mail întârzieri, etc.). 3.În funcție de greutate și volum și în scopul de a evita întârzierile de la vamă revizii, produsele ar putea fi împărțite în mai mult de un pachet. Prin urmare, mai mult de un număr de urmărire vor fi furnizate, câte unul pentru fiecare pachet.

VĂ DORESC FERICIRE!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (4 piese/lot)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 18cm x 18cm x 12cm (7.09in x 7.09in x 4.72in)
rezistent la apa sau nu 100% rezistent la apa de design
Dimensiune D2.75"*H0.9"
Ocazie De Ziua mamei,Gen Dezvăluie,Halloween,Petrecere de Aniversare,Petrecere,Anul Nou Chinezesc,de Nunta,Ziua Îndrăgostiților,Ziua Pământului,Aniversare,Nunta si de Logodna,de Crăciun
Controlate de la distanță? Da, controler de la distanță IR pentru a porni/opri lumina
Aplicații Utilizarea pentru orice vaze, sub apă ,lanternă hârtie aranjament de flori
Lumina LED Cantitate 10buc Super luminoase Multi-culori LED-uri SMD5050
Tip Petrecere de nunta & Lumini Decorative
Material Acril
Numărul De Model KS-SB-010M
Caz materails Caz materails
culoare RGB Multi-culori Cu telecomanda poate afișa 16 culori diferite
Numele Submersibile Led-Vaza De Lumină De Bază
Model Flori,Culoare Solidă
Funcția De echilibru pe, După ce a instalat baterii 3AAA.va pe

Produse similare