A2000 Fierbinte comerciale storcator,comerciale suc hota,corp din aluminiu și lamele din otel inoxidabil castron ,fabrica direct vânzare,

993.15lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Grele comerciale storcator,comerciale, storcător de fructe,fabrica direct vânzare,unele tara transport gratuit

Comerciale storcătoare sunt grele storcatoare de suc special concepute pentru mediul comercial, cum ar fi suc de baruri,cafenele,restaurante,hoteluri,cantine și cluburi de sănătate,Aceste grele juicers au motoare puternice care pot produce volum mare de suc în câteva secunde.Ele sunt de înaltă calitate și foarte druable. Ambalaj & Livrare Ambalaj Detalii: SPUMA+CUTIE. Detaliu de livrare: ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ

- A1000 Comerciale storcator centrifugal

1. Comerciale storcator centrifugal Tensiune de alimentare: 110-240V

2. Comerciale storcator centrifugal Frecventa: 50/60hz

3. Comerciale storcator centrifugal Putere: 550w

4. Comerciale storcator centrifugal viteza de Rotire: 2800r/min

5. Comerciale storcator centrifugal G. W.: 20kg

6. Comerciale storcator centrifugal N. W.: 19kg

7. Comerciale storcator centrifugal Extractor capacitate: 100-120kg/h

8. Comerciale storcator centrifugal Produs Dimensiune: 43*35*45 cm

9. Comerciale storcator centrifugal Exterior Ambalare: 44*36*52cm

10. Făcut pentru toată ziua și în fiecare zi stoarcere

11. Producția continuă

12. Turnare aluminiu

13. Construcții din oțel inoxidabil

14. Auto stop protejate

15. Pentru a preveni leziunile

Storcator crusta sistemul de weifeng brand este fabricat din aliaj de aluminiu și a fost creat de tehnologie avansată. Interne conformație este compact și rezonabil. Toate sunt realizate din oțel inoxidabil în cazul în care intra în contact cu produsele alimentare .Avantajul acestei producție: Se poate rezista la degradare, nu este ușor de rugină și ușor de curățat. Cotitură pe această mașină pentru câteva secunde puteți obține proaspete, gustoase și delicioase sirop .În prezent, este un mic aparat pentru hotel, restaurant și magazin băutură .Toate tipurile de pepene proaspat de fructe și legume pot fi stoarse .De exemplu: pepene verde, pepene galben, mere, pere, portocale, piersici, migdale, ananas, struguri, morcov, telina si asa mai departe .Reziduurile vor fi separate în mod voluntar de la sirop. Mânerul de reziduuri este comoditatea. Rata de suc ajunge la 75%. Pentru că operațiunea este confortul și ușor, cât mai curând utilizați storcătorul de fructe ca tine poate obține în stare proaspătă și originală sirop și puteți alege fructe și legume în mod liber .Siropul este natura sănătos și sigur .Este necesar pentru a bea e de reînnoire.

1.Să se acorde o atenție înainte de operație.

A. alimentare de 110v-240v sursa De alimentare trebuie să aibă sistem de siguranta pentru a se conecta cu solul. Vă rugăm să nu înlocuiască mașina cablu de unul singur.

B. Verificați dacă capacul de blocare a strâns cu umbrar de centrare (puteți trage de cana de suc de butoi care a făcut din oțel inoxidabil, dacă nu se muta, e corect .Dacă este lax puteți reajustarea lockpin

C. se Conecteze la sursa de alimentare și porniți aparatul, examinați cu ochii și urechile pentru a asigura funcția normală înainte normale de lucru.

2. Procesul de funcționare.

Vă rugăm să curățați de fructe sau de legume pe care doriți să strângeți înainte de a stoarce și coaja de pe coajă.(De exemplu :portocale, pepene verde).Unele fructe, cum ar fi piersici și caise au firma pip trebuie să ia le sau se va sparge masina .Taie pulpa în bucăți sau bloc mai mici decât dimensiunea de ostium pentru a pune pulpa. Apoi le-a pus într-un recipient curat. Când porniți mașina puteți pune pulpa într-ostium continuu sau de a folosi fructe de împingere, apoi sucul proaspat se va turna de la ostium Dacă doriți să modificați de fructe sau de legume mașina a funcționat în mod normal, infuzarea apă curată în ostium va fi curățat și mirosul specific va fi rezistat.

4. După operație

Dacă doriți să curățați sau schimbați lama și centrifugare coș după ce utilizați aparatul peste. Trebuie să opriți alimentarea, apoi puteți deschide capacul și șurub-piuliță, scoate lama, centrifugare coș pentru a curăța complet (nu muta în alte părți ca nu cumva ar trebui să efectueze de calitate pentru boot-strap). Instalați în cele din urmă părți cu inversarea secvenței. Pune pe capac, atunci aparatul poate funcționa în mod normal din nou.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 52cm x 45cm x 37cm (20.47in x 17.72in x 14.57in)
Greutate Pachet 20.0kg (44.09lb.)
Tip De Unitate bucata
Element nume Grele comerciale storcator,comerciale suc de Legume și extractor
Rating (Rpm) <12000Rpm
certificare CB,CE
culoare 220V, 110V
Viteza De Rotire 2800r/min
De Reglare A Vitezei Nici O Selecție
Metoda De Stabilire A Tabelul
putere 220v
Material Corp Din Aluminiu Oțel Inoxidabil Componente Principale
Numărul De Model WF-2000
Funcția Automata Pulpa De Ejecție,Non-Duza Picurare,Stoarcere
Stil juice extractor
Portul De Încărcare Forma Runda
hota de ieșire 100-120kgs
Materialul Carcasei Aluminiu
Articol Nr. WF-A2000
Tip Storcator Centrifugal
Tensiune (V) 220
Materialul Lama Din Oțel Inoxidabil
Dimensiuni (L x W x H (Cm) 45*43*35cm
Putere (W) 501-800W
Capacitate >2001ml

Produse similare