OEEKOI Clip Curea din Piele PU Talie Titularul Flip Cover Husă de Caz pentru Wileyfox Scânteie X/Furtuna 5.5 Inch Picătură de Transport maritim

32.66lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Husă de Caz pentru Wileyfox Scânteie X/Storm Descriere * Brand Nou din Piele acoperi caz. * Protejat la exterior de praf și zgârieturi în acest caz de pungă accesoriu. * Compatiable cu acest telefon perfect! * [Material]:Piele PU. * [Culoare]: Lichee model,suprafață Netedă ,Brun. * [Pachet]:OPP. Notificare

* Va rugam sa lasi un mesaj sa ne spui modelul de telefon pe care doriți, de exemplu: vreau caz pentru iPhone 6s Plus ,sau va vom trimite prin întâmplare. Pls să înțelegeți amabilitate .

* Dacă alegeți mod de transport maritim [China post Obișnuit Pachet Mic Plus] sau [Vânzătorului Metoda de Transport maritim], acesta nu ar avea informații de urmărire. Pentru că este economic mod de transport maritim. Pls observa că înainte de a plasa comanda.

* Aveți nevoie de informații de urmărire, pls alege [China Post Aer Înregistrat Mail],[HongKong Post Air Mail] și așa mai departe.

* Dacă confirma timp este în curând, și tu încă nu primi comanda,pls contactati-ne, vom prelungi termenul de livrare pentru tine. Si va vom trimite din nou sau rambursare completă, dacă în cele din urmă nu a primit comanda atunci când este scos din comfirm timp.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 15cm x 2cm (9.84in x 5.91in x 0.79in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiune 5.5
Compatibil Marca Wileyfox
design Simplu,Afaceri,Sport,Vintage,Mat
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
Material Furtuna, Scânteie X
Nume De Brand OEEKOI
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul No
Stil Husă De Caz,Centura Clip Caz
Caracteristici Universal Cazul
Tip Caz,Se Acoperă,Coque,Capa,Fundas,Geanta,Accesorii
culoare Negru,Maro
Funcția Anti-knock,Murdăria rezistentă la
Numărul De Model Pentru Wileyfox Scânteie X/Furtuna Caz

Produse similare