Dispalang Realiste Desene Animate Unicornul De Imprimare Saci Prânz Pentru Fete Drăguț Animal Cal Izolate Sac Cooler Pentru Copii Alimente Cutie De Prânz

68.59lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Dispalang Realiste Desene Animate Unicornul De Imprimare Saci Prânz Pentru Fete Drăguț Animal Cal Izolate Sac Cooler Pentru Copii Alimente Cutie De Prânz

Specificul Instroduction

Masa De Prânz Sac,Sac Cooler

De înaltă Calitate de Imprimare 3D

Poliester,EVA,PE Bumbac

Mici de apă sticlă buzunar

Bretele reglabile

Eco-Friendly materiale

Dimensiune sac:25x19x8CM

Dimensiunea portabil,ușor de transportat

Dublu Fermoare

22 culori

Stimate Client:

Dacă aceste saci prânz nu-ți place,putem face propriile imagini pe baza saci prânz.

Trebuie doar să plătească suplimentar de 10 usd pentru taxa de instalare.

Doar trimite-ne imagini cu rezoluție înaltă poate mai mult de 1 MB, in format Jpg.

Puteți plasa comanda acest produs de mai jos.

Mai Multe Produse Vă Permite Să Alegeți!

Cumpărături Orientarea

1.Alege Produse→2.Adaugă În Coș→3.locul de comandă→4.De Ajustare A Prețului(Dacă Este Necesar)→5.Shippment→6.Verificarea platii De catre Vilatudor.ro(24H)

Plata

1.Cel mai bun mod este plata online direct puteți alege singur. Dacă doriți alte condiții de plată vă rugăm să ne anunțați înainte, atunci când comanda.

2.Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Informații De Transport Maritim

1. Elementele sunt expediate numai în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.

2. Transport gratuit sunt disponibile pentru mai mult de 150 de țări din lume.

3.Noi, de obicei, nava prin China Post Air Mail și adresa de e-Pachete, timpul de livrare este de aproximativ 9-55 zile lucrătoare.

4.Dacă doriți să primiți coletul mai repede și să accepte plata mai mult costurile de transport , puteți alege Exprima de transport maritim metode, cum ar fi TNT, DHL, Fedex, UPS; Ei normal au nevoie de 5-9 zile pentru transport.

5.Vacanțe sau probleme vamale pot satisface o anumită întârziere sau de transport maritim înregistrările nu pot actualiza în timp.

6.Vom nava parcelă în funcție de adresa ta, DOAR, vă rugăm să verificați adresa înainte de plasarea comenzii . Vă rugăm să verificați exact codul Poștal și Post-mail sau numărul Casei.

7.În scopul de a asigura că veți primi colete scutite de impozit la import, noi va declara ca un "Cadou" sau "proba" cu o valoare mai mică.

Feedback-ul

Sugestie și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru magazinul nostru. Sprijină dumneavoastră va fi foarte apreciat și de mult ajutor pentru noi. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți în termen de 24 de ore.

Garanție Și Întreținere

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produselor. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur . Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și logistică metoda cu noi . Dupa ce da elementele la compania de logistică, va rog un sfat număr de urmărire . De indata ce vom primi elementele, vom face schimb de ele cât mai curând posibil.

Contactati-ne

1.Ne-am situat în Quanzhou , care este bine-cunoscut pentru sale globale de Pantofi, Genți și articole de Îmbrăcăminte de fabricație. Avem propriile noastre fabrici și linii de producție și furnizori profesionale pentru a sprijini diverse produse.

2.Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la un produs, vă rugăm să ne contactați și vă vom ajuta cât mai repede și eficient posibil.

3.Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 24 de ore (cu excepția Week-end și de Sărbători). Vă rugăm să lăsați un mesaj . Dacă nu primiți răspunsul nostru , vă rugăm să retrimiteți e-mail și vă vom răspunde cât mai curând.

FAQ

Q:Daca am comandat-o, atunci când nava comanda mea?

O:prietenul Meu, ne va trimite comenzile în termen de 1-3 zile lucrătoare.

Î:există vreun număr de urmărire pentru postul meu? Cum de a urmări de informații ?

O:Da,am livrat fiecare comanda cu numărul de urmărire, și puteți vizualiza starea expediere pe site-ul corespunzător. puteți urmări în www.17track.net.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.18kg (0.40lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 9cm (9.84in x 7.87in x 3.54in)
Nume De Brand Dispalang
Funcția Termică Și Izolat&Rezistent La Apa
Model Tip unicorn
culoare Ca imagine arată
Stil Stil European și American Sac de masa de Prânz
Articol Cooler Saci
Tip bolsa termica
meterial Polyeter, EVA, PE bumbac
Dimensiune 25*19*8cm
Numărul De Model sac de masa de prânz
Material Panza

Produse similare