Noi 2in1 valoare dublă Atingere a Ecranului ZECI unitatea 12 modul de Electroterapie dispozitiv puls masaj, smart, full body Masaj Digital

201.46lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Introducerea de produse :

AsTec puls electronic massager este combinig teoria Tradițională Chineză Meridianele

și moderne mincroelectronic tehnologie. Transmite diferite bioelectrice puls la

nervii lider în shoudler, talie, spate, brațe, picioare și așa mai departe. ajuta la stimularea circulației și de compensare blockaged sau deseuri de blocare în meridianele prin intermediul sistemului limfatic, astfel încât pentru a calma musce durere și tenstion.

este deosebit de potrivit pentru persoanele care folosesc mereu un computer, cum ar fi contabil. Este într-adevăr un bun partener pentru sănătate în viața de zi cu zi.

Caracteristică:

Noi Caracteristici și funcții: - 12 moduri. alege dumneavoastră preferat de modul în nici O ieșire sau ieșire B; 12 moduri și intensitate sunt controlate separat în ieșire și de ieșire B. Într-un alt cuvânt, două ieșiri sunt total izolate, puterea nu este împărțită de două ieșiri. Atunci când tratamentul a două persoane, fiecare persoană poate alege lui sau a ei preferat modul și intensitatea. Doi oameni nu au nevoie de a împărtăși aceleași moduri ca Pro-8AB chiar dacă ei pot folosi diferite de intensitate. - A și B Două ieșiri Independente au control independent de intensitate. Mări sau micșora intensitatea Unui canal a/B prin apăsarea Unui canal a/B tasta shift; Trata 2 diferite domenii specifice în același timp - ecran LCD Mare cu iluminare din spate; o mai bună vizualizare a ecranului, mai ales pe timp de noapte sau în întuneric lumină. - Indicator Pentru Nivelul Bateriei. Când bateria este descărcată sau stimulare se simte mai slab decât de obicei, are nevoie de încărcare; - Timer-ul are două funcții, spectacole de masaj timp și de timp de încărcare a bateriei; 60 de minute timer setare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 10cm (4.72in x 4.72in x 3.94in)
Timer Reglabil 10-60 minute
Dimensiune Multi Size SML
intensitatea 0-20 niveluri
Cerere Corpul
modul 12 moduri și 2 ieșiri
Alimentare baterie reîncărcabilă litiu
Nume De Brand HUIMDA
Plug Type UE plug, plug SUA
Material ABS
Tip De Element Masaj & Relaxare
Numărul De Model FDA
Funcția masaj,acupunctura,relaxați-vă

Produse similare