F18065 Original Walkera 5.8 G 40 de canale Ochelari de cal 4 FPV imagine Video de transmisie ochelari FPV ochelari cu antena

665.94lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


O Informaiton Importante pentru Clienti:

Vă rog să observați că, din Feb.1 Feb. 21 este Festivalul de Primăvară din China de Vacanță , cele mai multe fabrici și l ogistics companii sunt închise, comenzile vor fi întârziere expediate prin care, dacă aveți orice cerere, cu timpul de livrare, va rog sa ma contactati inainte de a comanda, multumesc anticipat.

(Vacanta mea incepe din Februarie.10 Feb.21 , serviciul va răspunde la mesaje în acest timp, așa că nu vă faceți griji.)

Vă rugăm să ia "Întârziere Problemă de Logistică" în considerare înainte de cumpărare. Și Clienții au nevoie pentru a obține un plan de "Așteptare Pregătirea",vă Rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau de a face cerere fara contact.

În Vânzare Sezonul de Vârf,Parcelă în Restante Problemă pentru fiecare Post Office, în Special pentru cele Mai multe Țări Vest-Europene,Colete' Servicii de Livrare va fi Întârziată,Nu sunt Afectate în Principal de Țările din Europa, Rusia, Brazilia și așa mai departe.

Vilatudor.ro Aprobat Expedierea--China Post Obișnuit Pachet Mic Plus(în Vânzarea de Vârf de Sezon,oferim garanție de 60 de zile de livrare pentru principalele țări ; 80 de zile în Brazilia!) PS: pretul produsului si taxele de transport nu includ taxele fiscale, plata impozitului este e foarte cetățean e obligat, și este responsabilitatea cumparatorului, dacă aveți orice problemă, vă rugăm să contactați-mă direct.

Original Walkera 5.8 G 40channels Goggle4 FPV imagine Video de transmisie ochelari FPV ochelari cu antena

-5" HD cu ecran Mare -5.8 G dublu antenei -Umanizat design-conceptie-AV Input/Output -Compatibil cu NTSC /PAL video standard de semnal -Imagine luminozitate, culoare, contrast pot fi ajustate

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 28cm x 23cm x 15cm (11.02in x 9.06in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.2kg (2.65lb.)
Nume De Brand BGNing
Material Metal

Produse similare