20buc din oțel inoxidabil Arbitru de Fotbal de Pavilion cu Sac de Fotbal Judecător de Margine Sport Meci de fotbal Tușierului Steaguri Arbitru

233.83lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


startIsvModuleWrap12060

endIsvModuleWrap12060

2 buc oțel inoxidabil Arbitru de Fotbal de Pavilion cu Sac de Fotbal Judecător de Margine Sport Meci de fotbal Tușierului Steaguri Arbitru

Caracteristici:

Fluorescente de culoare pânză.

Burete de manevrat, confortabil să dețină.

Geanta de transport pentru a păstra totul organizat.

Caietul de sarcini:

Material: Burete + pânză

Steagul dimensiune: 47 * 33 cm / 18.5 * 13.0 în

Catarg lungime: 50 cm / 19.7 în

Lista De Pachete:

2 * Arbitru De Fotbal De Pavilion

Transport:

1. Dacă adresa este neconfirmate că nu vom fi facuti responsabili pentru asta. Este foarte sigur ușă în ușă de serviciu, cel mai ării nu obține problemă cu personalizat. (Vă rugăm să lăsați telefonul în scopul de a permite e-mail personal se conecteze cu tine) dacă adresa dvs. este aparținut "altă țară", vă rugăm să vă conectați cu mine să știi despre detalii ale navei costa.

2.în condiții normale, china air mail este de aproximativ 9-18 zile lucrătoare. Dar poate fi vorba de 45days, dacă există obiceiul de problema sau adresa ta este un loc de la distanță, sau țara dumneavoastră posta nevoie de mai mult timp pentru a trimite e-mail .

3.în mod normal, EMS e-mail de aer este de aproximativ 7-15 zile lucrătoare, dar poate fi de aproximativ 30 zile, dacă există obiceiul de problema sau adresa ta este un loc de la distanță, sau țara dumneavoastră posta nevoie de mai mult timp pentru a trimite e-mail .

4.pentru china air mail, nu este primit după aproximativ 18bussiness zile, pentru EMS air mail, nu este primit după aproximativ 13 bussiness zile, vă rugăm să conectați cu noi, lăsați-ne să ne întrebăm chinez oficiul poștal pentru a verifica în detaliu . îmi pare foarte rău pentru a-i provoca neplăceri, vă mulțumesc.

Cumpărătorul Nota

1.este mai bine pentru cumpărător de a avea o imagine detaliată a obiectelor descrierea înainte de cumpărare.

2.dacă ați găsit ceva ce nu înțeleg , vă rugăm să vă conectați cu mine , puteți alege "pe chat" sau "sistem de e-mail", voi răspunde cât de repede pot.

3.atunci când obține elemente,dacă nu există nici o problemă,vă rugăm să ajuta-mi confirma comanda ,si da-mi feedback-ul pozitiv cu 5 stele.multumesc

4.atunci când obține elementele,dacă găsiți o problemă,vă rugăm să nu lăsați negative sau naturale feedback-ul direct ,vă rugăm să vă conectați cu mine să-mi dea o șansă să-l ocupe pentru tine , pentru satisfactia dumneavoastra este urmărirea noastră.multumesc.

Afacerea noastra politica de returnare:

1.Cumpărătorul este capabil de a returna in termen de 7 zile dacă nu-ți place sau orice alta problema. Cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la data de livrare pentru a obține Autorizație de Retur inainte de a returna produsul în caz contrar, revenirea va fi respins.

2.Transportul si manipularea este nerambursabil.

3.Cumpărătorul plătește taxele de returnare.

4.Pentru a solicita un retur vă rugăm să ne e-mail

5.Toate retururile trebuie să însoțească toate ambalajele și include toate accesoriile de care a însoțit transportul. Ne rezervam dreptul de a respinge orice returnare dacă orientări adecvate nu sunt respectate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 50cm x 13cm x 13cm (19.69in x 5.12in x 5.12in)
Tip De Unitate (20 piese/lot)
Greutate Pachet 0.9kg (1.98lb.)
Gonflabile No
Material PVC
Numărul De Model alege edge finder
Aplicabile Oameni Bărbați
Dimensiunea Mingea 5
Derivat De Serie alege edge finder
Nume De Brand XUANGOUXGCN

Produse similare