De Iarnă Din 2018 Asimetric Cald Guler Supradimensionat Hanorace Hanorac Femei Casual Pierde Flare Sleeve Pulovere Femei

44.37lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


NOTĂ:

1. Vă rugăm să comparați următoarele dimensiuni de detaliu cu a ta înainte de cumpărare.

2. Element de culoare pot varia ușor, ca și culoare în diferite tipuri de monitoare de calculator poate fi un pic diferit.

3. Vă rugăm să permiteți-1-2cm abateri din cauza manuală de măsurare. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Dimensiuni: cm (1 cm=0.3 inch)

S : Bust 100cm, Lungime 63 cm, Maneca 48 cm

M : Bust 104cm, Lungime 64cm, Maneca 49 cm

L : Bust 108cm, Lungime 65 cm, Maneca 50 cm

XL : Bust 112cm, Lungime 66 cm, Maneca 51 cm

Produsul Real e Culoarea pe care o primesc poate varia de la listarea imagine, pentru că de diferite lentilă aparat de Fotografiat, și de lumină diferite de mediu. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Instrucțiuni de spălare : inversare, hainele în apă rece, spălare de mână , nu utilizați spălare de mână puternic , nu ar trebui să utilizați o perie aspra si frecati greu . Astfel încât să nu se estompeze, varianta , care afectează dimensiunea . Tesatura de bumbac recomandat să utilizați un dedicat de spălat și săpun lichid de spălare în curățare , se recomandă nuanțe de culoare să fie spălate separat . Nu ar trebui să fie de expunere .

* Cele mai multe dintre ofertele noastre sunt prevăzute cu transport gratuit (țările selectate) prin China post.Vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda daca ai nevoie urgent de produse. * Produsele sunt bine ambalate cu bule de aer pachete,ne-suport transport prin China post/UPS/DHL/FEDEX/EMS,vă rugăm să permiteți-5-30 zile lucrătoare pentru a ajunge la. * În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import,vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică,dacă orice taxe sau comisioane de import sunt cumpărătorul este responsabil abilitatea.

*Politica de returnare în Cazul în care elementul este defect, vă puteți întoarce pentru restituire sau de schimb în termen de 7 zile de la primirea. Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru costul de transport maritim pe elemente returnate. Ne va schimba pentru unul bun la disponibilitatea pe stoc, sau de a face o rambursare. *Feedback-ul, Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ajute pentru a lăsa "Feedback Pozitiv" și "5 Stele Perfecte" pentru noi, atunci când veți primi articole și vom face același lucru pentru tine. Multumesc anticipat! Dacă aveți orice întrebări cu privire la tranzacție, înainte de a părăsi orice feedback, vă rugăm să ne contactați și să ne dea o oportunitate de a găsi o soluție. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 32cm x 16cm x 4cm (12.60in x 6.30in x 1.57in)
Greutate Pachet 0.51kg (1.12lb.)
Tip Pulovere
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Greutate 400-750
Maneca Stil Flare Sleeve
Guler Guler
Lungime maneca(cm) Plin
Tip De Element Hoodies,Jachete
Gen Femei
Nume De Brand GRTXIN
Tesatura Tip Terry
Material Spandex,Modal,Bumbac,Microfibra
Cu glugă Da
Caracteristică Anti-Pilling, Anti-Psihiatru, Iute Uscat
Sezon Primavara, Vara, Toamna, Iarna
Stil Casual
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
Numărul De Model X7121602
Model Tip Solid
Dimensiune S, M, L, XL

Produse similare