KOW design de buzunar ține 8000 grit Cuțit lustruire gresie Oilstone 50*20*10mm Nuture piatra

24.18lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Notă: acest produs este dimensiunea 65 * 30 * 13 mm mai mici, vă rugăm să rețineți, vă rugăm să asigurați-vă că dimensiunea după cumpărare.

Notă: pure produse naturale, fiecare culoare și luciu gradul nu este același fel de bine. Fizice fotografii color decât superficial punct, poze sunt reale chiar ușor de înfrumusețare culoare oh, mintea culoare shen trage ~ ~

Nume: verde natural de ulei de piatră de tocilă

Caietul de sarcini:50*20*10mm

Dimensiune: 8000 grit

Verde Natural de ulei de piatră grup omogen și dens, bine granularitate, duritate mare, folosit pentru a elimina particulele, mai puțin uzura de sine, viață lungă și alte caracteristici de general de ulei de piatră nu cunosc, este unul dintre cele mai bune lustruire abrazive pentru diverse materiale, cum ar fi metale, utilizate în principal în instrumente industrie, piese de precizie, in miniatura, cutter, gem, instrument de măsurare, instrumentul de tăiere, instrumente și metru, greu de aliaj, etc.

Ulei Natural de piatră de suprafață este rafinat și netedă la nivel off, utilizare cu pastă de lustruit, poate face instrument pentru efect de oglindă!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Dimensiune 50*20*10mm
Nume De Brand Sy instrumente
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Numărul De Model 8000 Grit
Tip Abrazive Bloc

Produse similare